Elérhető a Soul Sacrifice Delta

  • Írta: zoenn
  • 2014. május 14.
  • Hír
A PS Vitán hódító elborult akció-szerepjáték továbbfejlesztett változata ma landol a boltokban, a Soul Sacrifice Delta extra tartalommal és tovább csiszolt játékmenettel rendelkezik. Itt a launch trailer.

A SCE Japan Studióval karöltve Keiji Inafune még egyszer nekifutott a Soul Sacrifice-nak, a különböző fejlesztések mellett új helyszínek és frakciók kaptak helyett a Deltában. Itt van például a Bazaar Ledger, ahol új ruházati elemeket vásárolhatunk, jósoltathatunk tenyérből és küldetéseket vehetünk fel. Találunk egy túlélésre kihegyezett kazamatát is Alice’s Eternal Maze néven, ám ha ez nem nyújt kellő kihívást, bepróbálkozhatunk a Blank Page móddal, ahol random körülmények között kell talpon maradnunk.

A Soul Sacrifice Delta ma landol a boltokban PS Vitán, itt a launch trailer:

Minden, ami fotómód: kövesd az Instagram-oldalunkat!
A Gamekapocs Instagram-oldalát azért indítottuk el, hogy felületet adjunk a magyar játékosok legjobb fotómóddal készített képeinek. Fogd a legjobb alkotásaidat, és csatlakozz hozzánk te is!
3.
sleki666
Hatalmas játék, már elég sok órát beleöltem, de már elég húzós bossok jönnek, némelyikkel napokig nem tudok mit kezdeni. Kell idő, míg megtalálom a megfelelő stratégiát. (Vagy csak simán béna vagyok:-))
2.
Cristiano
ez nem is rossz ps vitára
1.
simon 555
Még csak most kaptam le a sima játékot.
Eddig elég zavaros úgy az egész, de tetszik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...