Traileren a The Sims 4

  • Írta: fojesz
  • 2014. május 14.
  • Videó
Link másolása
Úgy tűnik, az Electronic Arts is elkezdett melegíteni az E3-ra, ahol jó eséllyel főszerepet kaphat a The Sims negyedik része is. Érkezett most egy közel ötperces trailer a játékról, ahol a karakterkészítést mutatják be.

Ahogy az az Electronic Arts pénzügyi jelentéséből kiderült, a The Sims 4 valamikor július és szeptember között jelenik majd meg, tehát az is biztosra vehető, hogy az E3-höz közeledve a kiadó megtöri a játék körüli csendet, és sokkal többet fogja mutogatni, mint eddig.

Az imént egy új trailer érkezett például hozzá, ez a karakterkészítőre fókuszál, ami jóval letisztultabb, elegánsabb és hatékonyabb, mint az elődök megoldásai. A simjeiden gyakorlatilag minden fontosabb dolgot a saját szájízed szerint lőhetsz be, nemcsak a külsejüket változtathatod meg, de a hangjukat, a mozgásukat és a személyiségüket is.

24.
24.
Zombiekiller6
#22: De ilyen lesz. Én hányok tőle, kb a 3 szebb volt, vagy legalábbis szimpatikusabb ábrázolású!
23.
23.
GAMEROD
Buták vagytok mint a sár... még jó hogy szebb grafikát vár az ember, mert ennyi erővel akkor felesleges egy új számozott részt megjelentetni, mert azokba is már minden poént ellőttek a kiegészítőkben. Tehát csakis grafikai téren vár újat az ember, akik nem azok pedig elvannak a korábbi részekkel is.
22.
22.
_Botika_
Hát remélem nem ilyen lesz a grafika.
21.
21.
eszeanna

Értem Én, hogy sok gyerek játszik a Sims szériával, de azért ez mégis csak ronda. Nem visszafelé kéne menni és nem műanyag figurákat kellene elhelyezni a játékban. Mehetne ez a széria a realitás felé. Végül is az a generáció, ami az első Simsel kezdte (pl. Én is) az nem visszafelé szeretne szerintem menni, mert azért már felnőttünk. Tudom, hogy kedvezni kell a kicsiknek is de, lehetne egy köztes megoldás is. Azért remélem, ezért nem fognak elkérni tényleg 13-15.000Ft-ot, mert magyar felirat nélkül (és a kicsik nem tudnak nagy valószínűséggel angolul) és ilyen műanyag kinézettel nem éri meg. Azt hiszem, ez lesz az első Sims amit kihagyok.
20.
20.
Angie Dee
ennyi újítás azért édeskevés egy új epizódhoz...
rukkoljanak elő valami eredetivel!
18.
18.
insanity06
meglátszik, hogy a kommentelők nagy része nem múlt el még 12 éves sem, de már grafikával dobálóznak de azt se tudják leírni, hogy ÚJ. az ÚJ játék, ÚJ grafika és nem ujj grafika -.- ha fikázni és trollkodni jöttök ide legalább írni tanuljatok meg
17.
17.
mestermagyar
#16: Bizony, hogy ha picit is gondolnának a realizmusra, és a komplexitásra, mekkora jövő várhatna erre a sorozatra... Legjobban azt a játékot utálom, amelyik akkor is tartja magát az előző részhez, hogy ha tökugyanaz van benne.

Ha a sims készítői nem mindig ennyire a gyerekek felé koncentrálnának, mint a spore-nél is tették, akkor ezek tényleg nagyon jó játékok lennének.
16.
16.
randall13
#15: Őőőő, a 12 évesek? oO
A kinézettel semmi baj, a játékhoz tökéletesen illik a grafika. A cél sem az, hogy a hardcore játékosokat fogják meg vele, hanem hogy minél több emberhez eljuthasson. Viszont ez meg ellentmond a rendszerkövetelményeinek...
Nézzen ki úgy ahogy, engem ez nem is érdekel, de ha egyszer Sims, azaz szimulátor, akkor másfél évtized után igazán vihetnének a játékmenetbe némi komplexitást is azoknak, akik elmúltak 14 évesek.
15.
15.
Wolverine
EA-nél újabban már nem szokás a komoly fejlesztés...ezt azt hiszem leszögezhetjük az utóbbi idők termései alapján.
Na nem mintha ez a cím engem személy szerint annyira izgatna, de az első részével eltöltöttem anno azért pár kellemes órát, ami ha jól tudom már vagy 14 éve volt és ennyi idő után én azt gondolnám illene valami közel reális kinézetet alkotni, főleg hogy ma már minden adott erre...
Ehhez képest mintha valami gagyi rajzfilmet néznénk, ebből is látszik melyik korosztály a célközönség, ami még nem is lenne baj, de még rányomják a 12 éves pegit...akkor kérdem én, ki fog ezzel játszani? :)
13.
13.
Ghost16
Minek, kérdem én, minek?
12.
12.
Stranger
#8: 2008-ban? A 2004-es Sims 2 kb. így nézett ki... xd
Értem én, hogy ki a réteg, stb, de azért haladjunk már a korral... 2004-ben is megtették... eltelt 10 év...
11.
11.
randall13
Inkább az enginenel kezdjenek valamit, mert a Sims3 konfigurációtól függetlenül beakadt sokszor, a lassú textúratöltésről nem is beszélve. Apropó, nekem megvan eredetiben a 3, Originről szedtem le, és szar a launcherje... Egyszerűen nem lehet elindítani, csak ha kva gyorsan kattintok a lejátszás gombra, még mielőtt felugrana a hibaüzenet ami bezárja az exe-t.
10.
10.
Tyranio
#6 Való igaz, de tét nélkül lehet ezt csak élvezni.
Sajnos az időt nem tudom manipulálni, hogy a munka percek alatt véget érjen és az emberi tulajdonságok sincsenek 6-8, tízes skálájú csíkba besorolva. Nem beszélve arról, hogy nem tudom a szomszédomat csapdába ejteni és megölni a medencémben anélkül, hogy valamilyen retorziót vonna maga után.
8.
8.
cagiva1019
Tuti kamu!
Mi ez a grafika 2014 ben? 500 ft nem adnek ezert a tragya dombert akar mien ujj feature van benne.
A sims keszitoinek szuksege lenne egy par ujj emberre mert akik most dolgoznak a kovacs muhelyben le ragadtak 2008 ban
7.
7.
GAMEROD
Ez kamu? Olyan grafikája sincs mint egy frissített Sims2-nek. Már 2 éve sokkal élethúbb elképzeléseket tettek a netre a rajongók.
6.
6.
Killerbee
#4: Olyat most is tudsz "játszani", csak lépj ki otthonról.
4.
4.
Tyranio
Látom, megint a Sims 2-t dobják ki a piacra, új köntösben. Ez a játék kétféleképpen tudná felkelteni az érdeklődésemet. Ha áthelyeznék a sztereotipikus Amerikai kertvárosok világából máshova (Európai falvak, Kelet-Európai városok stb.) vagy pedig valami sötétebb "Real-life edition", ahol nem találsz 6-7 munkahelyet a reggeli napilapban, nem éred el a karriered csúcsát egy hét alatt és nem hozol létre tökéletes kapcsolatokat három perc üres fecsegéssel.

De valószínűleg az előbbi a vásárlók (Amerikaiak) nagy részének nem tetszene, az utóbbit pedig a célközönség (gyerekek/tizenévesek) nagy része nem értené/értékelné.
3.
3.
Norbiii
Azért lehetnének élethűbbek, de ennyi baj legyen, én várom a játékot, mindig is szerettem a részeit.
2.
2.
Cristiano
1.
1.
Sun9us
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...