Kooperatív móddal bővül a Killzone: Shadow Fall

  • Írta: zoenn
  • 2014. május 16.
  • Letöltés
Link másolása
Júniusban érkezik a Killzone: Shadow Fall legújabb DLC-je, az Intercept, amely négyfős kooperatív móddal bővíti az online lehetőségeinket. A bővítmény egyébként önállóan futtatható változatban is letölthető lesz.

Nincs megállás Killzone-fronton, a Guerrilla Games bejelentette, hogy június folyamán újra kibővül a Shadow Fall. Az Intercept DLC-ben (vagy standalone játékban) a négyfős kooperatív mód debütál, alapból négy arénaszerű helyszín vár ránk, amiket a single kampány ihletett.

Ha rendelkezel season pass-szel, nem kell extra költségre számítanod, máskülönben a szokásos összegért teheted magadévá.

Akkor sincs baj, ha nem rendelkezel az alapjátékkal, az Intercept önállóan futtatható verzióban is megjelenik ebben az évben.


Egy elit VSA-csapatot irányítunk a csomagban, négy eltérő kaszt áll a rendelkezésünkre, az Assault, a Marksman, a Medic és a Tactician. A Helghast folyamatosan ostromolja a bázisunkat, pontokat gyűjthetünk és különféle képességeket használhatunk. Ha húzós a helyzet, légicsapást kérhetünk, illetve jetpackkel is fel leszünk szerelve.


További részletek a hivatalos PlayStation Blogon.

8.
8.
simon 555
#7: Hát ezaz. Eddig így volt, de elvileg a Killzone-nál valami változott, mert sokan mondták, hogy a fizetős skinek, kivégzések meg voice packok nem mentek Magyarországon vásárolt játékkal ha azokat UK account alól vették.
Korábban az ingyenes DLC sem ment, csak azután miután felraktam még1-et ugyan abból.
7.
7.
Raam989
#2: Mi az, hogy magyar verzió? Tudtommal olyan nem létezik. Európai verziók szoktak lenni, tehát 2-es régiókódosak.
6.
6.
Raam989
"négy arénaszerű helyszín vár ránk, amiket a single kampány ihletett."
Na így kell virágnyelven megfogalmazni, hogy a fejlesztők lusták voltak új pályákat készíteni, ezért inkább -ahogy a képeken is látszik- kivágtak bizonyos helyszíneket a single módból...
2.
2.
simon 555
Valaki megvette a fizetős DLC-t a játékhoz úgy, hogy magyar verziós a játéka és UK accounton vette a DLC-t?
Állítólag vannak problémák vele, hogy itt vásárolt játékkal nem mennek az angol accounton vásárolt DLC-k. Amíg valaki nem tisztázza a dolgot, addig nem merem megvenni a season passt...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...