Gigászi Halo-csomag érkezik az ősszel?

  • Írta: fojesz
  • 2014. május 17.
  • Pletyka
Link másolása
A legfrissebb pletykák szerint nemcsak a Halo 2 felújított változata jelenik meg idén az Xbox One-ra, a Microsoft mind a négy számozott Halo-epizódot kiadná az új konzoljára afféle felvezetésként, a Halo 5 előtt.

Minden jel szerint idén is kapunk valamilyen Halót Xbox One-ra: a pletykák régóta emlegetik a második rész felújított változatát, tegnap pedig a 343 Industries fejese is arra célozgatott a Halo 5: Guardians bejelentése kapcsán, hogy készülnek valamivel 2014 őszére is.

A legfrissebb pletykák az Engadgettől származnak, és ráadásul eléggé meglepőek: a lap úgy tudja, hogy a Microsoft komplett Halo-kollekcióval készül az idei évre, amiben a Halo, a Halo 2, a Halo 3 és a Halo 4 felújított változata kapna helyet - a pakk természetesen Xbox One-ra készül. Az Engadget szerint a csomag a Halo 5 felvezetéseként szolgálna, leginkább Master Chiefre koncentrál, és ezért marad ki belőle a Halo 3: ODST és a Halo: Reach. A srácok arra tippelnek, hogy a Halo-kollekció fejlesztését is a Saber Interactive végzi.

14.
14.
LtK
#5: Igen igen, így gondolom én is.
12.
12.
Yami
Tetszik ez az elképzelés. Én annak örülnék a legjobban ha ez az egész kapna egy szép gyűjtői dobozt 1-2 extrával, majd hozzácsomagolnák egy XO-hoz (akár az is kaphatna egyedi skint) és utána már csak annyi kérdésem lenne, hogy hol tudok fizetni. :)
Persze ez valószínűleg csak álom marad, de jó eljátszani a gondolattal. :)
11.
11.
zozo76hun
erre a felujitott verziokra kivancsi leszek, imadom a halot, az osszes halo fps-t vegignyomtam, megvan az 1 es a 2 resz is meghozza az eredeti xbox classic konzolon, ott az igazi... varom ezt az xbox one verziot is.
10.
10.
NinjaNorb
Jobban tetszene ha csak egyesével adnák ki a részeket és olyan tisztességes munkák lennének mint az 1 ha az összes részt kidobják most akkor nem lesz túl nagy a felújítás pl a 3nál meg a 4nél valszeg akkor csak felhuzák őket FullHDra és csókolom
7.
7.
kopic
Ha tényleg nem fog jönni a Halo 2 felújított változata 360-ra,akkor megrohadhat a MS !!!!:(
6.
6.
Nebuloid
Szerintem azért kijön majd a 2. rész is felújítva a 360-ra, csak nem az elején. Biztosan kivárnak majd, hogy minél több XO-t adjanak el, valószínüleg még bundle-el is készülnek majd.

Ha trollkodni akarok, felteszem a kérdést, hogy ennek a generációnak a végére kiadják majd a generáció eleji játékokat kicsit csinosabb köntösben?
5.
5.
guitarlord
#1: Sok dologban egyetértünk, annyival egészítenélek ki, hogy ez valóban lehúzás, de csak azoknak, akik epekedve várják a 2. rész felújított változatát, mert már minden egyéb epizód megvan Nekik. Azok számára, akik most akarnak megismerkedni a sorozattal, ez egy ideális lehetőség lehet, ha az ár nem lesz az egekben :).
4.
4.
Cristiano
#2: nem vagy egyedül vele.)
2.
2.
kastorhun
Jó ötletnek tartom, én nagyon várom a halo contingencyt.
1.
1.
LtK
Az első rész felújított változata gondolom már csak át lesz emelve One-ra, a kettőt és a hármat valamilyen szinten megcsinosítják mint az elsőt, a 4. pedig szintén csak át lesz portolva One-ra. Kíváncsi leszek a csomag árára. Ha igazam lesz , akármennyire is szeretem a Halo-t elég nagy lehúzás lesz, mivel a 2. rész felújított változata érdekli a rajongókat,
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...