Halo 5: Guardians (újra)bejelentés

  • Írta: fojesz
  • 2014. május 16.
  • Bejelentés
Link másolása
A Microsoft ugyan tavaly már bejelentette a következő Halót az Xbox One-ra, most viszont formálisan is megerősítette azt, amire egyébként mindenki számított: ez bizony a Halo 5 lesz.

A 343 Industries bejelentette, hogy 2015 őszén érkezik a Halo-sorozat következő fejezete, a Halo 5: Guardians. A játék Xbox One-exkluzív lesz természetesen.

"Ahogy a sorozat 2001-es debütálása óta minden Halo-játék, úgy ez is egy masszív és izgalmas projekt" - írta egy Xbox Wire-blogposztban Bonnie Ross, a fejlesztőcsapat fejese. "A Halo 5: Guardians jóval nagyobb erőfeszítést jelent, mint a Halo 4, ez vonatkozik a tartalomra, a játék méreteire és persze a technológiára, miután egy teljesen új motort használunk."

"Természetesen lesznek olyan elemek, amiket áthozunk a korábbi játékokból, de rengeteg energiát fektettünk abba, hogy kihasználhassuk az Xbox One hardverének és ökoszisztémájának az előnyeit, és olyan világokat és élményeket alkossunk, amik tényleg következő generációsak."

A Halo új részét a tavalyi E3-on jelentették be egy trailer társaságában, akkor viszont semmit nem árultak el a projekttel kapcsolatban - már azon kívül, hogy Xbox One-ra készül. Mint a mellékelt ábra mutatja, most sem árasztottak el minket részletekkel a készítők (az új artwork azért érdekes), de több mint valószínű, hogy az idei E3 után már okosabbak leszünk.

A fenti blogposztban egyébként Ross arra is utalt, hogy már idén kaphatunk valamilyen Xbox One-os Halót - jó eséllyel ez a második rész felújított változata lesz.

21.
21.
muerte80
#11: Miért lenne lesza*va?
Egy csomó cucc jön ki rá még mindig és olyan akciókat nyomatnak LIVE on hogy az beszarás...
20.
20.
kopic
http://i5.minus.com/jNEc1kGJBPEP0.png

A titokzatos spartan katona a képen pedig egy új karakter lesz:
http://i.imgur.com/fWMtAFE.png

supair:
http://s7.directupload.net/images/140516/suiygz5f.png
19.
19.
Yami
Jelen állás szerint csak ezért fogok konzolt venni. Már csak ettől a koncept art-tól is bizsereg az agyalapom. :D
18.
18.
Hat eleg Dead Space koppintas az artwork...
13.
13.
kopic
1. concept art:
http://gamingbolt.com/wp-content/uploads/2014/05/Halo-5-Guardians_concept-art.jpg
12.
12.
DON GONDOCS
A 2 részre ráfér a felújítás az már megjelenéskor is kopottas látvánnyal rendelkezett, najó nem ocsmány volt na, De maga játék azért elég élvezetes volt.
11.
11.
McDuff
Engem csak az b.sz fel de irgalmatlanul hogy most már a 360 le sincs sz.rva!
anno mikor bejelentették a One-t,ott magyaráztak hogy "jajjj még nagyon sokáig fogjuk támogatni,blablabla"...
EGY darab first party cím SEM jön 360-ra amit eddig bejelentettek,a külsős fejlesztőknek kell életben tartaniuk az MS legsikeresebb konzolját????hát könyörgöm...

hogy a játékhoz is hozzászóljak remélem a képen szereplő Spartan vagy Linda vagy Kelly lesz (mind2 elképzelhető,bár ez inkább Kellynek tűnik) és nem hoznak be megint egy újat,ezzel is megkavarva az egészet!
7.
7.
kopic
Am a fenti artwork lesz a játék dobozképe is, amiről nekem az a tippem, hogy a felül lévő spartan katona lesz majd Chief új társa Cortana helyett, de lehet, hogy ez baromság.:)
6.
6.
interfox
Érdekel ez még valakit?
3.
3.
kopic
*---*
Örülök neki, hogy mégsem idén fog jönni ! Az idei epizód meg tuti, hogy a Halo 2 Anniversary lesz, de nagyon jó lenne, ha 360-ra is megjelenne majd.:S Az artwork pedig faszán néz ki.
1.
1.
Cristiano
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...