Traileren a Transformers: Rise of the Dark Spark

  • Írta: fojesz
  • 2014. május 19.
  • Videó
Link másolása
Bő egy hónap múlva landol a boltok polcain a következő Transformers-játék, amely nem kisebb feladatot vállalt magára, minthogy egyesíti a Transformers-filmek és a Cybertron-játékok univerzumát.

Ami bizonyos értelemben praktikus lehet: így a fejlesztő Edge of Realitynek és nekünk sem kell mezei filmfeldolgozással izzadnunk, és közben a Cybertron-sorozat is folytatódik. A Transformers: Rise of the Dark Spark június 24-én jelenik meg a PS Vita és a mobilok kivételével az összes létező platformra, így két nappal beelőzi az új Transformers-mozi hazai premierjét.


7.
7.
DON GONDOCS
Az előző 2 rész viszonylag jó volt mégha egy idő után unalomba fulladt is a játék. Talán ezis hozza az elvárható szintet.
6.
6.
#4: Igen a multiplatformsága engem is aggaszt, de nagyon nagy hiánycikk már egy hangulatos játék a ps4-emről, most jön a wolfenstein, utána pedig a transformers lesz a következő amit megveszek rá. Outlasten kívül a többi nagy nulla volt.
5.
5.
Cristiano
nem lesz valami nagy szám játék
4.
4.
N!ghtmare
Nekem a War for Cybertron kifejezetten tetszett, a Fall of Cybertronon már érződött az izzadtságszag, ez meg így ebben a formában egyáltalán nem keltette fel az érdeklődésem, mintha az előző játékokból látnék részleteket.

Amúgy nem értem miért nem hagyták a High Moon Studiosnak a fejlesztést de az sem sejtet sok jót, hogy ennyire multiplatform lesz a játék.
3.
3.
pjoco
A filmben benne lesz akkor szerintem ebben is.
2.
2.
eszem
Hm kíváncsi vagyok, hogy Megatron megmurdál-e benne és visszatér-e Galvatronként, Unicorn segítségével :) Mindenesetre egy könnyed tps lövöldét szeretnék és örülök, hogy megmaradt a G1 kinézet.
1.
1.
pjoco
High Moon Studio által készült előző 2 Transformers játék nagyon jó volt. Ettől most kicsit félek. Jó látni hogy Bruticus benne lesz újra. Érdekes lesz két teljesen eltérő grafikával játszani.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...