Friss képeken a Murdered: Soul Suspect

  • Írta: zoenn
  • 2014. május 19.
  • Képek
Link másolása
Főhősünk saját gyilkosa után kutat, a szálak a salemi temetőbe vezetnek. A játék hivatalos Twitter-csatornájára négy új screenshot került fel, melyekből tisztán látszik, hogy borongós hangulatú, depressziós alkotással van dolgunk.

Szellemalakban kicsit nehézkes a kommunikáció az élőkkel, de sebaj, hősünk talpraesett férfi, ráadásul egy szemrevaló leányzó segíti a nyomozásban. Vadonatúj képeket kaptunk a Murdered: Soul Suspectről, s olybá tűnik, hogy az atmoszférával nem lesz gond: ködös éjszaka, kibogozásra váró rejtély és holt főhős. Kell ennél több?

A játék június elején jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, PS3-ra és PS4-re.

7.
7.
p3ti
Egyre jobban tetszik a game... eddigi képek alapján iszonyat hangulata lesz. Remélem valami elvont és maradandó alkotás lesz
6.
6.
Tyler89
Eddig ez a játék teljesen elkerülte a figyelmem... szerencsére! Így legalább kevesebbet kell rá várnom, mert most nagyon kiváncsi lettem.
3.
3.
Cristiano
remélem nem lesz csúszás
2.
2.
DarkLord
Ezt nekem csinálják személyre szabva..pont eléggé dark atmoszférájú lesz. Temetőkben meg hullaházakban és hasonló helyszíneken meg szívesen nyomozgat az ember. Remélem a nyomozgatós rész is elég jó lesz benne. Én örülnék neki, ha helyszínekben megidézné a Black Mirror első részét, valahogy most ahhoz tudnám kötni persze az point&click játék volt meg életem játéka :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...