Launch traileren a Watch Dogs

  • Írta: zoenn
  • 2014. május 22.
  • Videó
Link másolása
Május 27-én bekövetkezik az, amire a 2012-es E3 óta várunk. Boltokba kerül a Ubisoft Montreal hackelésre kihegyezett nyitott világú akciójátéka, a Watch Dogs. Vegyünk egy nagy levegőt, hiszen befutott az utolsó előzetes.

A bejelentésekben és látnivalókban gazdag napot egy kiváló videóval koronázhatjuk meg. A PC-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, PS3-ra és PS4-re érkező Watch Dogs megjelenéséig már nem kell sokat aludnunk, reméljük, spoilerektől mentesen tudjuk átvészelni a hátralévő napokat.

Május 27. - vajon ezen a napon egy új korszak köszönt ránk?

74.
74.
Pizza74
#70: Csak nem ideges vagy? :D
Be kell látni, hogy az eddigi szivárgott gameplay-ek alapján (és ó igen van egy pár..), ez a játék borzalmas. Hasra esés az egész, gyakran van ilyen.
Még ha a a vezető platformok a PS4 és ONE voltak, akkor is indokolatlan, hogy kb 2010-es szinten van a grafika PS3-mon. (Amúgy, a PS3 változat is kiszivárgott, és nem, kalóz frontról se hallottam semmi jót.)
Nyugodj le, alma srác, fogadd el, hogy ez sajnos nem jött össze. ;)
73.
73.
gyerecske
Engem egyébként *urvára nem érdekel, hogy távirányítással nyitogatja a "csirkeól ajtókat" is, amíg élvezetes a játék.És a látottak alapján élvezetesnek tűnik és ez a lényeg!
72.
72.
logic5
#70: *hokiztassátok :D
71.
71.
logic5
#69: PS3-tól mit vársz??? :DDDD GTAMAJOM
70.
70.
logic5
Mi az isten folyik itt?????? Ezért tart itt az egész ország, mert ennyi idióta baromfasz a világon nincs máshol. A grafikáról írtok, holott még a tört is csak x360-ra van, abból meg kiindulni elég nehéz. A másiknak az a baja, hogy pont erről szól a társadalom, hogy telefon telefon telefon.. Kinek képzeli itt magát egy-két dillettáns hulladék???? Senki nem játszott vele, senki nem próbálta, de a GTA az isten. Ami meg szerintem szar! Miről beszéltek itt? CSAK A FIKA MEGY! Alapítsatok klubot, és jokiztassátok meg egymást balfaszok. Még ennyi idótát istenem....
69.
69.
Matt8888
https://www.facebook.com/photo.php?v=801131673230399&set=vb.429268817083355&type=2&theater

Hát nem olyan nagy durranás..
67.
67.
randall13
#65: Nem értem minek erőlködtök, inkább örülnétek neki, hogy a TheFlashez hasonló hülyékkel nem találkoztok multiban...
66.
66.
xSHx
Pffff. Az a baj h van story? kész :-) Pont ezért nem jön be a gta, mert a sok felesleges mászkálás kizökkent a story ból. Így könnyű kitolni a szavatosságot, amiről beszélsz. Ugratok, falnak megyek, kerget a rendőr stb... "szavatosságból" nem kérek.
59.
59.
xSHx
Yami: ahogy mondod. Kibővítetted az én kis eszmefuttatásomat :-)
58.
58.
Yami
#41: Csak a rend kedvéért, a Watch Dogs-ban nem a telefonoddal hackelsz.

A játék koncepciója egy olyan jövőbeli városra épül, ahol minden rendszert (közművek, forgalomirányítás, kamerák, lakossági adatok, stb) és minden eszközt (mobilok, laptopok, autók, stb.) egyetlen központi szoftver vezérel. Ez a ctOS (város-vezérlő operációs rendszer). A játékban te csak ezt az egyetlen rendszert töröd fel, és a telefonoddal valójában nem real-time hackeled meg a dolgokat a városban. Pusztán csak egy vékony-kliensnek használod, hogy utasításokat adj a ctOS-nek, adatokat tölts le róla, vagy belépj más olyan eszközök rendszerébe amik hozzá kapcsolódnak. Így azért szerintem sokkal realisztikusabb a dolog.

De amúgy az én véleményem az, hogy a fikcióra épült játékokat (könyveket, filmeket, stb) nem szabad a valósággal összehasonlítani. Számomra egyetlen fontos dolog van, hogy a világuk ne hágja át az önmaguk által szabott szabályokat, azaz ne legyenek logikai ellentmondások bennük.
56.
56.
xSHx
drat576: igen, igen. A Ghosts nál én is éreztem, hogy ott valami bűzlik. Lehet csak összeesküvés elmélet, na de valjuk be, logikus elmélet.
55.
55.
xSHx
crashpipi: Ebbe igazad van. Én spec azért írtam, mert olvastam a hozzászólásokat, és felbaszott h sokan látatlanba fikázzák. Akármelyik játék, hardver hírhez benézek, mindenki látatlanba okoskodik. Én aki magasról leszarta ezt a WD-t, mondom h jól sikerült. (Saját vélemény) Büszkeség,dicsekvés nélkül. Ezt akár reklámnak is tekinthető :-)
54.
54.
drat576
Tudatos butítás? Hááát. Elképzelhető. Mint a PC-n manipuláltan megemelt gépigény. Árulja már el valaki hogy egy tavalyi CoD-hoz mért kell nagyobb gép mint a Crysis 3-hoz? Mert ha minden menne a 4-5 éves konfigokon/platformokon, akkor senki nem venné az új generációs konzolokat.
De végülis ez is csak spekuláció, franc tudja hogy pontosan mi megy, legalábbis én itt a fotelből rohadtul nem fogom tudni megmondani.
53.
53.
crashpipi
Ebből most ne generáljunk vitát itt. Nem itt a helye. Én csak arra írtam azt, hogy aki sunyi mód kalózkodik és már játszik vele, az tartsa meg magának, ne hangoztassa nyilvánosan és ne kommenteljen, mert nem helyénvaló. Kus.oljon magában és játszon!
Tisztában vagyok vele, hogy sok ember van, aki nem engedheti meg magának, hogy szoftvereket vásároljon, de azt azért ne gondolja már, hogy ez őt bármire is feljogosítja vagy hogy akkor neki ingyen jár és leginkább ne háborogjon ezzel kapcsolatban! :S Nincs ezen mit magyarázni.
Ne hangoztassa itt szerintem senki... ennyi elvárható.
52.
52.
drat576
#46: Igen, ez is egy megoldás, de akkor meg jönnek azok az okfejtések, mint az új Batman-nél, hogy "hát a motor végül is annyira nem egy hűha, nyugodtan jöhetne a régi generációra is". Most akkor mi legyen? Nem lehet mindenkit kielégíteni.
50.
50.
xSHx
Sorra írom a válaszokat...

Itt nem a warezhuszárságról van szó. Hanem valaki látatlanba fikázza. Én(mi) kipróbálva dícsér(jük)em. PS4 re meg is veszem. Tuti. Mivel rendelkezek PS4-el, amit eszem ágába se jut kiütteni majd,ha lesz rá lehetőség, akkor se.

A fogalommal legyél tisztába kérlek. Tudatos butítás. Azaz önmagához képest gyengébb grafika. Többet is kihozhattak volna a 360 verzióból, de nem tették. Senkise beszélt a pl x360-xone összehasonlításról.

Egy fiktív, kitalált történetbe logikát, realitást keresni? Nem értem. Kit érdekel, h lehet e a valóságba telóval hackelni. Itt lehet, azért játék.
48.
48.
crashpipi
Amúgy szerintem grafikailag nem nevezhető mérföldkőnek a Watch Dogs. Még a full-full Nvidiás erőművekkel a plusz effektekkel sem.
Szimplán jól néz ki.
Nem hoz semmi új korszakalkotó megoldást vagy újdonságot. Még az engine sem egy hű mit tettünk le az asztalra...
Aki meg azért háborog, hogy nem olyan szép, mint a GTA volt, az vegye már figyelembe, hogy az a két konzolra lett végletekig optimalizálva, ez meg 5 platformra, ráadásul az Ubisoft játékok nem az optimalizálásról híresek. :)
47.
47.
KopyAti
hogy így a nextgen, és a pc rovására is ment egy kicsit.
Bocs, hogy kettőbe ment.
46.
46.
KopyAti
#45
Én ezt értem, de akkor ne adják ki rájuk! Mert ez inkább gusztusatlan. És ráadásul mivel kijött a régi konzolokra, ezért az sem elképzelhetetlen,
45.
45.
drat576
Érdekes módon amikor PC-t kell fejleszteni röhög az összes konzolos, hogy haha nekem ilyet nem kell. De amikor konzolt kéne váltani, mert a 8 éves gépen már nem úgy megy a legújabb játék ahogy kellene akkor tátják a szájukat.
Ott van pl a Witcher 3, megmondták hogy mit vállalnak, azt a minőséget amit garantálni szeretnének, nem tudják megadni a 360-as PS3-as generáción. Olyan játékok esetében meg amik eléggé mérföldkövek grafika terén (mint most a WD) nehogymár a fejlesztők hibája legyen hogy 2 generáció közt igenis van különbség.
44.
44.
Giggsy
#41: Az, hogy digitálisan rázoomolnak valamire és tűéles lesz a kép, nem 24-es probléma, nagyjából minden filmben és sorozatban így van. A mindent meghekkelünk egy gombnyomással szintén. Ha ilyesmin fennakadsz, nem sok film lehet, amit képes vagy végignézni...
42.
42.
southbronx
Sokkal többet is kihozhattak volna az xbox360-as watch dogs-ból. Komolyan néha olyan volt mintha a saints row 2-ből bemásolták volna az NPC-ket a watch dogsba. A belső terek, a szobák még elmennek, de ha kimész az utcára.... Vannak olyan részek a játékban, az aszfalt, a házak oldala, az egész textúra katasztrofális!!
Kb 3-4-5 évvel ezelőtt voltak ilyen grafikájú játékok. Amúgy a játékmenet tetszett, de a GTA V nyomába sem érhet!
41.
41.
Cipo3
Engem egyébként azért sem érdekel a játék, mert iszonyatosan idegesítenek amikor technikai hazugsággal van tele (telefonnal mindent feltörök) és az én agyam ezen nem tud továbbsiklani.

Programozó vagyok és pontosan tudom, hogy egy egy dolog feltörése és irányítása (leprogramozni, hogy azt csinálja amit akarok) hónapok. És vannak dolgok amiket nem lehet, mert nincs szoftver rajta amit feltörj. Sonkás szendvicsem nem fog megrázni mert nincs benne elektronika.

24 című sorozatban is idegbajt kaptam amikor 4*4 pixeles kamerát a legújabb csúcstechnológiával kiélesítettek full HD-ra. Ilyen nincs ha nincs információ akkor nincs mit tovább számoltatni. Lehet interpolálni, nyerni pár százalékot jósolgatással, de se élesebb nem lesz tőle se világosabb.
40.
40.
randall13
Fuhúúú mennyi gyökér összegyűlt ide xD Tudatos butítás meg miafaszom, lol. Még jó hogy tudatosan butítják, máskülönben hogyan futna el egy közel 10 éves szaron? Nem hittem volna, hogy a sok hülye ezen meg fog lepődni.
Ki gondolta volna, hogy X1-en szebb lesz mint 360-on. :O Felháborító, mindjárt írom is a levelet az Ubinak, hogy miaszarért nem fut el a játék az 5 éves laptopomon.
39.
39.
crashpipi
Szerintem, aki lehuszárkodta a virágostól, az hallgasson inkább. :/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...