Jön a Call of Duty: Modern Warfare Collection?

  • Írta: zoenn
  • 2014. május 23.
  • Pletyka
Link másolása
Egy Reddit-felhasználó szerint idén novemberben jelenik meg a Call of Duty: Modern Warfare Collection Xbox One-ra és PS4-re, amely az előző generációban megjelent epizódokat tartalmazza egy csomagban.

Egy Reddit-felhasználó szerint az Activision még egy bőrt lehúz a Modern Warfare-sorozatról. A forrás szerint november 25-én landolhat PS4-en és Xbox One-on a Call of Duty: Modern Warfare Collection, amely az előző generációban megjelent három Modern Warfare-epizódot tartalmazza.

A kiszivárgott kép alapján a grafikát is feltupírozzák: a játékok 1080p-ben futnak 60 fps mellett, nagyobb felbontású textúrákkal és új fényeffektekkel. A hangokat is újrakeverték, illetve a fegyverek balanszán is sikerült javítani. Ráadásul a kollekció vásárlói exkluzív tartalmakat kapnak az év végén megjelenő Advanced Warfare multiplayerében.

15.
15.
p3ti
#11: Elvakultak? Inkább azok akik keresnek 1 kis kihívást.A COD minden csak nem nehéz veteránon.

Egyetlen COD ami igazságtalan volt, és egyszerűen nem voltam hajlandó végig játszani legnehezebb szinten az a World at War volt... ott még a bugba is bedobták a gránátokat.
14.
14.
BrendOoN
#13: Nyilván nem szentek a kiadók, hogy csak úgy jóságukból kiadják az új konzolokra viszont nekem pl tök jó, hogy jön a Last of Us PS4-re, mivel nincs a birtokomban PS3, de PS4-et már vettem és legalább így betudom pótolni. :)
13.
13.
zarándok
Már elnézést, de most ez komoly? Erről fog szólni a next-gen, hogy az az előző generációs játékokat fogják átportolni rájuk? Mi ez a trend? Hollywood után már a játékipar is kifogyott az ötletekből? Na de most komolyan, Tomb Raider, Metro Redux, The Last Of Us (Mellesleg ezt gecire várom), Gran Turismo 6, Beyond, most meg ez? Semmi bajom amúgy vele, csak g*cire pénzhajhász lépés ez a kiadóktól.
12.
12.
Cristiano
jöhet be fogom szerezni
11.
11.
randall13
#10: Normálon se hosszabb. Veteránon meg csak az elvakultak játszanak, sosem értettem mi abban az élvezet, ha fél percenként megmurdel a karakter mert beszopott egy golyót. Ha legalább az MI-ben jönne ki a nehézségek közti különbség, akkor látnám értelmét, de nem. 200 helyett 50 az élet oszt kész a veterán szint.
10.
10.
Neo1989
#3: Nem bántásból de ne easy-n játszd és akkor lesz hosszabb is.
Én az MW3-t hardon toltam nekem az 9 óra volt.

Egyébként oda is van írva h easy azoknak ajánlják akiknek ez az első FPS-e magyarul kezdők vagy a műfajba vagy a platformba pl Pc-s volt de PS-es lett.
Na azoknak van az easy, de ha már végig nyomtál vagy 30 FPS-t akkor persze h ledarálod a kampányt néhány óra alatt, mer van gyakorlatod. Az easy az egy tutorial ami megtanítja az alapokat.
Ennyi.
9.
9.
NECROSMOKE
A MW1-hez vajon lesz trófeatámogatás? de jó lenne :/
8.
8.
eszem
#4: Mi élvezetes abban, hogy az MI nehézsége nem fejlődik csak jobban csal a célzásban? Szerintem ez csak frusztráló.
7.
7.
#4 ja veteranon ugy 10 hogy ket oraig a lehetetlenbol probalsz kivergodni, egyazon helyszinen. Amugy engem erdekel a pakk,birtam nagyon a kettot, es ha lehetne benne multizni, kiralysag lenne :-)
6.
6.
Ecneb
#1: http://www.howlongtobeat.com/
Használata elég egyértelmű. Nekem a skyrim végigjátszási idejétől esett le az állam.
5.
5.
suresz
szerintem ez jó dolog...
4.
4.
Ghost26Dave
Neked lehet.De ne magadból induljál ki ha megkérhetném...Veteránon van az 10 is.
3.
3.
Cipo3
igen útána nézetm

MW1: 6 óra
MW2: 5 óra
MW3: 4 óra
2.
2.
eszem
#1: Egy átlag játékos jancsinak kb 4-5 óra max a single/játék...

Ha a multit is felhúznák, kicsit újragondolnák még egész jó dolog is kisülhetne belőle amúgy.
1.
1.
Cipo3
Hol lehet kideríteni, hogy hány órás single player van ezekben? Ha fejenként 10-13 akkor érdekel.

Multi nem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...