The Order: 1886 - újabb gameplay jelenetek

  • Írta: fojesz
  • 2014. május 24.
  • Videó
Már a Sony is készülődik az idei E3-ra, ízelítőként néhány percnyi The Order: 1886 gameplay jelenettel lepte meg a rajongóit tegnap este. A PS4-exkluzív TPS még idén megjelenik, ha minden jól megy.

Fontos feladatot kapott az új konzolgenerációban a Ready at Dawn, ő szállítja a Sony egyik PS4-exkluzív játékát, és az eddigiek alapján úgy tűnik, hogy nem is okoz csalódást. Noha a The Order: 1886 vélhetően az E3-on is előkerül, tegnap már kaptunk egy kis gameplay ízelítőt a címből: ezt alább láthatjátok, és ha megnéztétek, érdemes újra átfutni a játékról írt előzetesünket is!

27.
27.
andy976
Hát, ahogy a harcot néztem arra gondoltam, mi lenne velünk naugthy dog, bethesda, bioware meg rockstar nélkül :)
26.
26.
Nagyon varom mar, jelenjen mar meg :-)
25.
25.
Ruga
Basszus bocskaiban vannak mint a huszárok.. :)
24.
24.
crashpipi
Nem szeretném bántani a játékot, mert én is meg fogom venni az összes jövőben érkező exkluzívval együtt, de kénytelen vagyok megkérdezni, hogy ezen a gémen mi a szép?!
És most nem a videó minőségébe állok bele. Hanem, hogy kb minden konkurens oldalon minimun egy lenyűgöző jelző ott van a gameplay szó előtt.
Se a fény/árnyék viszonyokban, se az effektekben, se a textúrák minőségében, se a karakterek mozgásában sem láttam még egy videón sem korszakalkotót vagy olyat, amir máshol ne láthattunk volna.
A hangulat és a világ nekem is nagyon bejön, de technikailag nem látom benne a "lenyűgözőt".
23.
23.
p3ti
Hangulata tetszik, és a gameplay is egészen ígéretes - számomra akár PS4 vásárlási ok is lehetne. Jó lenne ha mutatnának vmi olyan gameplay -t is, ahol szörnyek/lények ellen harcolnak - addig számomra nem több mint egy tucat tps
22.
22.
br1Koo
jó lesz ez gyerekek..
21.
21.
Stranger
#19: Most minek kell ezt így túlreagálni?
20.
20.
Ecneb
#19: Tudom, hogy igaz, viszont kár felhúznod rajta magad.
19.
19.
Ragnarox007
#15: Parasztmód ide vagy oda, akkor is igaz... De most komolyan, miért is adnák ki PC-re, mikor a Ready at Down is egy Sony belsős stúdió, akik köztudottan csakis PS-re fejlesztenek. Szóval miért is fejlesztenének PC-re? Azért, hogy majd szépen letöltögessék, haszon meg semmi? Arról nem is beszélve, hogy magukat a konzolokat is nagyrészt az ilyen, és ehhez hasonló Exkluzív címek adják el, szóval már ezért is értelmetlen lenne kiadni. De nyilván én vagyok a paraszt, csak tudod van a bizonyos "bölcsesség", hogy valamit valamiért... Szóval ha valaki játszani szeretne ezzel, és a többi Exkluzív címmel, akkor kénytelen lesz venni egy konzolt. A sírást pedig tényleg be kellene fejezni, és közben felfogni/megérteni, hogy úgysem adják ki PC-re, tehát tessék szépen beletörődni és nem anyázni őket, amiért nem adják ki...
18.
18.
bane
#16: A kommented végével teljesen egyetértek. Tavalyi E3 reakcióm:
The Order:1886 steampunk, London, ipari forradalom ideje, kitalált idősík, szörnyek. Fogd a pénzem! Nem érdekel!! Ez kel!!
Sunset overdrive: Túlságosan rajzolt világ, idétlen mozgás. Menj már a pics@ba

Teljes mértékben úgy voltam vele, hogy ezért 150ezer forintot adjak ki egy XO-ra? inkább a komolyabb The Order. A Mindkét oldalról a két gameplayt megnéztem és hát inkább Xo a Sunset-tel.

Rajtam kívűl nem tudom, hogy feltűnt-e még valakinek, de az új AAA-s játékokba nincsenek színek!
17.
17.
Pain
#13: Az a szégyen, hogy gőzöd nincs semmiről de azért nyomod a pc-s faszságodat. Ember egy Sony belsős stúdió mi a fenének adná ki pc-re?
16.
16.
Ra1D3n
Mikor bemutatták ezt a játékot, úgy éreztem, hogy ez valami nagyon ütős cucc lesz még. Aztán elkezdtek jönni a gameplay jelenetek, köztük ez is, és egyre inkább "ZS kategória" ízt hagy a számban a megtekintése után. A játékmenet a jelenlegi formájában az érdekestől és hangulatostól a véleményem szerint a lehető legmesszebb van a jelenlegi formájában, az ellenfelek hülyébbek mint egy valóságshow szereplő, bár a grafika viszont nagyon pöpec. Kíváncsi vagyok mi lesz ebből végül, de a kezdeti lelkesedésem jócskán alábbhagyott ezt a címet illetően(ami érdekes, mert pl a Sunset overdrive a rivális konzolon a kezdeti nullából elég komoly érdeklődést váltott ki belőlem az elmúlt pár hétben...)
15.
15.
Ecneb
#13: Sajnos ez nem szégyenről szól, hanem a pénzről. Ahogy Ragnarox007 paraszt mód írta is, 'hülyék is lennének'.
14.
14.
Ragnarox007
#13: Az a szégyen, hogy még mindig vannak ilyen trollok, akik a PC-s változatért rinyálnak... Most már tényleg be lehetne fejezni, mert kezd rohadt unalmas lenni... Nem tudom miért olyan nehéz felfogni, hogy soha a büdös életben nem fogják kiadni PC-re (hülyék is lennének). De ha szándékosan csinálod, akkor ahhoz is csak gratulálni tudok.
13.
13.
Revon
szégyen lesz ha nem adják ki pc-re!!!
12.
12.
Azeroth87
Engem valamiért erősen emlékeztet ez a videó a Thief gameplayre, még amiket a megjelenése előtt toltak, aztán marha nagy csalódás lett részemről.
Persze ezt jobban várom azért, meg talán jobbnak is ígérkezik!
11.
11.
kamgecam
#10: Igen,én is remélem hogy Last of Us szintű lesz a mesterséges intelligencia!
10.
10.
Reméljük az ellenfelek okosabbak lesznek,mert ezek csak beállnak ugyan oda ahol az előző és várják a találatokat :( Leszeded kövi jelenet,leszedsz még hármat következő jelenet,ha ilyen lesz akkor egyszer végigtolja az ember aztán mehet az OLX-re :)
9.
9.
kamgecam
Az a durva hogy még így is,a vacak twich közvetítés ellenére,látszik hogy
milyen beszarás gyönyörű az Order 1886!
Izgalmas lesz az E3 az tuti!
8.
8.
simon 555
#1: Már alapból a Twitchen is vacak volt a minősége a közvetítésnek, ez meg onnan lett feltéve és mégjobban tömörítve. Majd az E3-on remélhetőleg lesz már normális minőségű anyag. Remélem a Twitch nem fog behalni a közvetítéskor...
7.
7.
sebtapasz
mekkora játék már!! :D kár, hogy x box 360-om van, de venni fogok egy ps4-et!!! Rohadjak meg ha nem!!!
5.
5.
crytek
Ej a fenébe törhetnék már végre a cuccot...
4.
4.
ikaralyos01
#1: Nem kell meg ijedni, :) Ez egy PS exclusive cím, Tükör simán fut ;) Tegnap a twitch enyhén szólva nem volt a csúcson mikor ezt a 3 percet letolták.
3.
3.
Zombiekiller6
Utálom, hogy erről a játékról általában gedva minőségű média anyagok kerülnek fel az internetre!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...