Törölték a Star Wars: Attack Squadronst

  • Írta: fojesz
  • 2014. május 24.
  • Gyászhír
Link másolása
Több hónapnyi bétatesztelés után a Star Wars: Attack Squadrons fejlesztői bejelentették, hogy leállítják a játék munkálatait. Túl sok részletet nem árultak el a rossz hírrel kapcsolatban.

Tegnap a játék Facebook-oldalán jelentették be, hogy a Star Wars: Attack Squadrons fejlesztését lelőtték, igaz, a projekt már a zárt bétatesztelésnél tartott: "Szeretnénk megköszönni minden rajongónak, aki részt vett a Star Wars: Attack Squadrons zárt bétatesztjében. Sok hezitálás után úgy döntöttünk, leállítjuk a cím munkálatait, így más Star Wars-játékokra koncentrálhatunk."


Star Wars: Attack Squadrons tavaly decemberben mutatkozott be, a böngészőben játszható free-to-play anyagban a 16 fős, űrbeli dogfightok kapták volna a főszerepet - X-Wingekkel és TIE Interceptorokkal például biztosan küzdhettünk volna, ezeket testre is lehetett szabni. Az Area 52 Games játékának bétatesztelése január óta tartott.

7.
7.
Az fdisk\mbr, vagy a format c: \u \s durvabb lett volna.
De ha csak toroltek akkor valami programmal vissza lehet hozni.
6.
6.
Corran
#4: Ha ennél jobban egyet értenék, kiesnék a padból :D

De egyébként ezek hülyék szerintem. Annyira rossz nem lehetett hogy semennyit nem hozott volna vissza mikrotranzakciókkal, a fanok pörögtek volna rá. Elég rég nem kaptunk semmi említésre méltót a témában és mindenre csak a cancel megy, kíváncsi leszek mit akarnak ezzel elérni. Ha kiadnak egy rakás szart, akkor is boldogok leszünk mert végre van? Vagy ez a vihar előtti csend, és kapunk egy olyan SWt ami szétveri az agyunkat meg a társasági életünket végre? (Nekem az előbbi tűnik valósnak, de tévedjek már :D)
5.
5.
Ecneb
#4: Nem fogják ezt tenni, szépen sorra állítanak le minden projektet, hogy ebből mi a jó és mi a rossz döntsétek el ti. Viszont a leállítgatás után szerintem egy teljesen új fejlesztés fogja kezdetét venni.
4.
4.
strike19
Én a Disney helyébe összerántanám a Factor 5-öt régi munka társait és hozzá csapnék valami repülő szimulátor vagy motor fejlesztő programozókat és összedobnék egy állati Rogue Squadron 4-et.Erre várok már kb vagy 11 éve.
Rogue Squadron 3D mainapig a legemlékezetesebb Star Wars játék a Jedi Knight-on kivül.Egyébként a jövőbe tervezem egy Gamecube beszerzését Rogue Squadron 3 miatt.
3.
3.
Cipo3
Nem ez volt az az ingyenes bűn ronda motorral írt game? Vagy keverem? Azért nem kár.
2.
2.
markoci555
Nem tudom milyen a játék, de rá se keresek, mert ha rossz, akkor nem érdekes, miért keresnék rá, ha meg jó, akkor úgy is csak szomorú lennék.
1.
1.
Cristiano
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...