Itt a Street Fighter: Assassin's Fist websorozat

  • Írta: zoenn
  • 2014. május 25.
  • Cooltúra
Link másolása
Az ígéreteknek megfelelően tegnap elrajtolt a rajongói pénzből összehozott Street Fighter: Assassin's Fist sorozat, ráadásul az érdeklődők a teljes évadot egyben ledarálhatják - ez 12 epizódot jelent. Vesd rá magad!

Habár a Capcom nem adta a nevét a Street Fighter: Assassin's Fisthez, legalább nem szólt bele a munkálatokba, így egy ízig-vérig rajongói kezdeményezésnek örülhetünk. Hasonlóan a Mortal Kombat: Legacyhez, ez is egy élőszereplős széria, amely a bunyóra és a karakterekre hegyeződik ki.

Az első részt beágyazva tálaljuk, a többi 11 epizódért fáradjatok el a Machinima csatornájára.

5.
5.
kredencferenc
A készítők ezek után már seppuku által se nyerhetnék vissza a becsületüket, talán csak ha saját vérükkel írnák meg haláltusájuk során az életük sikertelenségének haiku-ját.
4.
4.
PrimYaz00
#1: mk-ál pont nem jobb, max neked, kb semmit nem csináltak egész film alatt és nekem ne mond, hogy ne várja 1 kis (normális) verekedést, 1 verekedős játék filmjénél :)
3.
3.
Necreon
Hogy jobb lett mit bármelyik film, az egyértelmű.
De hogy köröket ver még az Alpha Generations anime-re is, az nagyon durva. Fantasztikus lett!
1.
1.
hurkagyurka2
Szerintem nagyon jó lett, tetszett. Kár hogy nem küldték moziba... Amilyen a mostani felhozatal, simán hozza azt a szintet, sőt! A Mortal filmeket és a Van Damme féle verziót könnyedén alázza. Remélem siker lesz és a készítők itt nem állnak le! Azt sem igazán értem ehhez miért nem adta a Capcom a nevét?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...