Murdered: Soul Suspect - az első 25 perc

  • Írta: zoenn
  • 2014. május 26.
  • Videó
A Square Enix természetfeletti detektívjátéka a jövő héten teszi tiszteletét PC-n és konzolokon, ám most belenézhetünk az alkotás első 25 percébe, ha nem félünk a spoilerektől. A PS4-es verzió volt a tesztalany.

Néhány szerencsés játékos idő előtt megkaparintotta a Murdered: Soul Suspectet, és azon nyomban felpakolta a YouTube-ra a PS4-es verzió első 25 percét. Minden meglepetés nélkül főhősünket meggyilkolják, ám holtában nem nyugszik addig, míg le nem számol az elkövetőkkel.

A játék június 6-án érkezik PC-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, PS3-ra és PS4-re.

13.
13.
Tyler89
Limitált kiadásról tudni valamit? Én csak a platinumshop oldalán találtam, elő is rendeltem, de nincs ár feltüntetve. Pedig 1-2 hét van már csak a megjelenésig. Ki fogják egyáltalán adni?
Anno az Army of T.W.O.-nak rendeltem elő valami spéci kiadását, ami végül nem került magyar forgalomba, amiről valamiért elfelejtettek informálni, így csak jóval később jutottam hozzá. Ezt viszont jó lenne már első nap játszani...
12.
12.
KeXxX
Szeretem a nyomozós játékokat, de még 1 olyan nem lesz mint a Heavy Rain és az L.A Noire. Ezekben volt akció bőven.
11.
11.
ulikedegs
#10: számomra ez már akció
10.
10.
simon 555
#9: Nem nagyon tudsz velük küzdeni. Legjobb elkerülni őket, elosonni mellettük. Ha észrevesznek akkor valamilyen képességgel el tudod őket intézni, de nem lesz akció.
9.
9.
ulikedegs
#7: az egyik gameplay trailer-ben voltak démonok, amiket valahogyan majd le kell küzdeni. szal igen lesz benne akció.
8.
8.
simon 555
#7: Nincs lődözés. Szellem vagy, mivel akarsz lőni?
7.
7.
Dízel
nem mintha eszetlen hentelésre vágynék, de lesz ebbe minimalis akció is?! csak mert még nem lattom olyan felvételt amin lett volna tűzpárbaj... vagy ez csak és kizárólag a nyomozásról és a storyról szól? semmi akció. kicsit kevésnek érzem ha igy van, pedig story orientált voltam mindig is.
6.
6.
_Botika_
Valami észvesztő sztori lesz.
4.
4.
DON GONDOCS
Az The Evil Within mellet ez az egyik legjobban várt játék.
2.
2.
kay_ps4
1.
1.
toriell
Ezt várom már egy ideje..:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...