Pénteken jön a State of Decay: Lifeline

  • Írta: fojesz
  • 2014. május 26.
  • Megjelenés
A vártnál hamarabb, már most pénteken letölthetővé válik válik a State of Decay második DLC-je, amiben egy katonai egység élén kell tudósokat mentenünk. Új trailerünk is van.

Május 30-án válik letölthetővé az Xbox Live-on a State of Decay második DLC-je, a Lifeline, amiben Greyhound One nevű katonai egység élén kell tudósokat mentenünk Danforth városából, a történet szerint ugyanis az ő kutatásaik jelentik a megoldást a zombiinvázióra. A játékmenet érdekessége, hogy bár eleinte kérhetünk támogatást a hadseregtől, később ezekről az eszközökről fokozatosan le kell mondanunk.

A DLC 7 dollárt kóstál, nézzétek meg az új trailert, kiderül belőle, mit kaptok cserébe:


3.
3.
Haribo01
#1: Az első DLC a Breakdown már azt hiszem ősszel kijött. A lényeg az volt hogy végtelenítették a túlélést. Mindig meg kellett találnod a lakóautót megjavítani, és ha már nem tudtál hova fejlődni vagy elfogyott a nyersanyag leléphettél, és kezdhetted előről "új" mappon. A lényeg hogy a térkép mindig ugyanaz volt, csak máshol kezdtél, máshol voltak a nyersanyagok, és nehezebb lett a túlélés. Szintenként elérhetővé váltak új feladatok amiket ha megcsinálsz kapsz egy új hőst, ami már alapból jobb tulajdonságokkal rendelkezik. És mikor lelépsz a lakókocsival akkor választhatsz pár embert akiket továbbviszel magaddal.

Én speciel élveztem, de egy idő után azért nagyon unalmas lett hogy csak az a térkép van amin a fő küldetést is lenyomtad. Szóval erre már vártam új map új küldetések. Tuti leszedem!
1.
1.
markoci555
Második??, nagyon durván le vagyok maradva,
A videó meg nagyon tetszett, elég durva, pl ahogy kettészedik a zombik a testet, meg az utolsó mozdulat az nagyot ütött :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...