Mégsem jelenik meg idén a The Order: 1886?

  • Írta: fojesz
  • 2014. május 27.
  • Pletyka
Link másolása
A pletykák szerint mégsem jelenik meg idén ősszel a PS4-exkluzív The Order: 1886, a fejlesztők csak 2015 februárjára készülnek el a játékkal. Hivatalos megerősítésünk még nincs.

Noha a The Order: 1886 után sóvárgók étvágyát valószínűleg tompította a játék hétvégi gameplay videója, a látnivalók után most egy rossz hírt kell megemészteniük: a pletykák szerint mégsem jelenik meg idén ősszel a PS4-exkluzív.

 

A hír kapcsán két tweetre hagyatkozhatunk: először a játékipar dolgairól mindig jól értesült Shinobi602 üzente meg, hogy csak 2015 februárjában érkezhet meg a cím, később pedig Janice is megerősítette ezeket az infókat a Gamereactor egy újságírójára hivatkozva.

A Sony még nem mondott semmi hivatalosat, így kéretik fenntartásokkal kezelni a fentieket!

8.
8.
kopic
Frissítsétek a hírt, mivel a Sony megerősítette, hogy csak a jövő év elején fog jönni.
7.
7.
spears
Fasza! Nem ezért vettem meg a PS4-et,hogy az összes játékot elcsúsztassák.Talán még lesz valami idén amivel lehet,majd játszani. Kíváncsi vagyok,hogy még hány játékkal fogják ezt eljátszani.Elég szomorú,hogy beetetik az embert azzal,hogy majd milyen játékok lesznek idén,de persze majd csak valamikor jövőre jelenik meg.Kicsit mérges vagyok,úhy érzem,hogy át lettem b....a.
6.
6.
Cristiano
kamu legyen jöjjön ki idén
5.
5.
Tyebeca
De kár. Pedig az idén tuti vétel lett volna. Így már csak jövőre lesz az :-)
4.
4.
zarándok
Bár az "Everybody gone to the rapture" is érdekesnek tűnik, illetve a Deep Down, ha bírod a szerepjátékokat.
3.
3.
zarándok
#2: Driveclub... Nagyjából ennyi. De azért a The Last Of Us remastered is egy olyan lesz, amiért érdemes beruházni rá, főleg ha nem toltad PS3-on.
2.
2.
Ha ez igaz, akkor csak jovore lesz PS4 vetel. Lesz ezen kivul PS4 exclusive jatek iden? (a remastered verziok nem szamitanak)
1.
1.
Fronter
Nem baj, csak legyen jó! ;)
Annál rosszabb nincs, mikor elkapkodnak egy játékot.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...