Saját történelemkönyve lesz az EVE Online-nak

  • Írta: fojesz
  • 2014. május 27.
  • Érdekesség
Link másolása
Akár EVE Online-játékos az ember, akár nem, jó eséllyel belefutott már egy olyan hírbe, ami a játékban történtekről emlékezett meg - nem csoda, hogy most egy egész könyvet szentelnek a témának.

Az izlandi szobor után újabb érdekességgel hívja fel magára a figyelmet az EVE Online, ugyanis A History of the Great Empires of EVE Online címmel saját történelemkönyvet kap majd a játék. Andrew Groen műve az elmúlt tíz év legfontosabb játékbeli történéseit foglalja össze, lesz szó politikáról, háborúkról és kultúrákról, amiknek a főszereplői ugye egytől-egyig a játékosok.


Groen a Kickstarteren keresztül gyűjtött pénzt a könyvre, amire akkora érdeklődés volt, hogy a tervezett 12 500 dollár helyett végül közel 96 ezer dollár folyt be mintegy 3116 támogatótól. Mivel a kampány közel nyolcszorosan túlteljesítette az eredeti célokat, egy spéci, keményfedeles kiadás is készül a műből.

A 25 dolláros könyvet itt rendelhetitek meg.

8.
8.
DzsungelCsirke
#7: Igen egy. A létező legnagyobb :D
Amúgy valóban, az EVE sokszor szerepelt már hírekben, szóval érthető a történelemkönyv. De azért ne túlozzunk, volt a 10 év során 3-4 olyan esemény amely valóban érdekes volt a laikusok számára.

Ettől függetlenül érdekes olvasnivaló lesz, bár engem is jobban érdekelne az általad említett szociálpszichológiai-csoportmechanikai megközelítés. Az EVE rendszere ugyanis tudtommal nem hogy nem tiltja, de lehetővé is teszi a különböző csalásokat, átveréseket, és egyéb trükköket.
6.
6.
Ecneb
#4: Ez hülyeség, az a 3116 ember, akinek ez köszönhető ingyen kapja a könyvet.
Olvasd el kickstarter bal oldalán a Pledge-eket, hogy tudd, miket kapnak az adományozók,.
4.
4.
AnFionn
Szerintem közel 100k dollár összekalapozása után elvárható, hogy legalább a játékosok ingyen kapjanak egy digitális változatot. Nem értem, hogy minek kell pluszban még a könyv árát is megfizetettni velük.
3.
3.
adam222
#2: Havidíjas de tudod fizetni játékbeli pénzzel mikor legutobb eve-eztem akkor olyan 640.000.000 ISK volt egy hónap játékidő.
2.
2.
randall13
Ez havidíjas ugye? Nem rég vettem meg humblebundlen, feltettem, és baromi bonyolult játéknak tűnt úgyhogy hagytam is.. Hát ha még havonta 4k-t el is kérnek. De biztos jó játék lehet, csak nekem sajnos nincsenek fölös hónapjaim, hogy beletanuljak.
1.
1.
névtelenség
Itt valószínűleg az olvasók 90% értetlenül vakarja a fejét, hogy ez most minek.
Nekik legyen elég annyi, hogy ami EVE Online háza táján történtek az felér egy kisebb sorozatnyi szociálpszichológiai kísérlettel. :)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...