Újrakezdik a Basement Crawl fejlesztését

  • Írta: fojesz
  • 2014. május 27.
  • Hír
Link másolása
Szokatlan lépésre szánta el magát a Bloober Team: bár a Basement Crawl című játéka már megjelent, annyira rossz lett, hogy úgy döntött, inkább újrakezdi a fejlesztését. A korábbi vásárlók ingyen megkapják az új változatot.

A Bomberman által ihletett Basement Crawl február 26-án jelent meg PS4-re, de nem aratott fényes sikert, és akkor még finoman fogalmaztam: a játék a Metacritecen 27 pontos átlagon áll.

A lengyel fejlesztők ezért szokatlan, de végtére is érthető lépésre szánták el magukat: a megjelenés ellenére újrakezdik a játék fejlesztését, megpróbálják kijavítani a negatívumokat és pótolni hiányosságokat, miközben folyamatosan visszajelzéseket kérnek a Basement Crawl korábbi vásárlóitól - ők egyébként ingyen megkapják majd az újraírt változatot.

"Általában ilyenkor egy csomó marketingszöveget, esetleg patchet kapnátok, de ahelyett, hogy elfogadnánk a vereséget, és kidobnánk egy javítást, úgy döntöttünk, kiállunk, és elmondjuk, hol tartunk most és mire készülünk. Elkezdtük újraírni a játékot, méghozzá a nulláról, egy teljesen új motorral" - mondta a GameSpotnak Marc Colhoun fejlesztő, aki nem tagadta, hogy a vásárlóik bizalmát szeretnék így visszanyerni.

4.
4.
D4nny
Tiszteletre méltó hozzáállás, aztán majd látjuk mi lesz. Bombarmenes témájú játékok mindig jöhetnek!
3.
3.
Effecta
Azért értékelhető a szándék. Nem egy fejlesztő követhetné a példájukat a kihányt szar játékaikkal (Road To Hell), és látni lehetne rajtuk, hogy tényleg melóznak rajta, és nem csak hátradőlnek a minimális profittal.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...