Mulatságos traileren a Sunset Overdrive

  • Írta: zoenn
  • 2014. május 31.
  • Videó
Link másolása
Az Insomniac Games Xbox One-ra érkező alkotása merőben eltér a srácok korábbi próbálkozásaitól: furcsa fegyverek (robbanó mackók) és ellenségek várnak ránk, valamint a parkour sem hiányozhat.

Az Xbox One-ra érkező címben nagy hangsúly lesz a gyors tempójú utazáson és a parkour-elemeken, különféle elborult rémségeket irthatunk, itt minden az akcióra hegyeződik ki, nem kell fedezéket keresnünk magunknak. Ja, és a Sunset Overdrive felnőtteknek szól.

8.
8.
bane
Ez a srác tényleg elég idegesítő, keresve se találtak volna rosszabb "reklám arcot". A játékra meg kíváncsi leszek, hogy milyen, ha az E3-on valami nagyon durvát csinál a Microsoft akkor nagy valószínűséggel játszani is fogok vele.:)
6.
6.
p3ti
#5: De ha a Sonynak van exclusive címe, akkor mindenkinek mélyen van a nyelve a Ps4 seggébe - milyen érdekes világot élünk.
5.
5.
#1: Most direkt csináltak a mikrofosnak egy szart:D
Ráadásul exkluzívba,csak nekik :D
4.
4.
goblinfing
Mulatságos? Én idegesítőnek és gagyinak nevezném.
3.
3.
imchristailor
Woh. Ez a gyerek. Millió és egy ember lett volna, aki sokkal jobban el tudja játszani ezt a videót, erre berakták ezt a fura fazont. Tudom so much hate, de akkor is.
1.
1.
BloodyDeath
Én azt hittem, hogy az Insonmiac Games az playstatione belsős stúdió. Szeretem a Resistance játékokat. De ha ők ilyen játékot akarnak fejleszteni, akkor legyen. Elég jól néz ki, de egy biztos. Ezt nem nekem találták ki. Sok sikert nekik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...