Xbox One-ra és PS4-re is jönnek a Telltale játékai

  • Írta: zoenn
  • 2014. május 31.
  • Hír
A Telltale Games egy kalap alatt bejelentette a korábbi és a jelenlegi kalandjátékainak dobozos verzióját, egyúttal azok Xbox One-os és PS4-es változatát. A megjelenési dátumot később erősítik meg a fejlesztők.

Ha a polcodon akarod tudni a The Walking Dead első két évadát Xbox 360-on, Xbox One-on, PS3-on és PS4-en, akkor bizonyára örülni fogsz a Telltale bejelentésének. Emellett a The Wolf Among Us első évada is kijön lemezes változatban az előző és a jelenlegi generációs konzolokra.

Hogy mikor? Még nem tudjuk, de a megjelenési dátumot hamarosan megerősítik a srácok. Így néznek ki a dobozfotók:

8.
p3ti
#7: Nekem pl. kimondottan jól jön az episode 2, és a Wolf among us. Jobban kedvelem a kézzel fogható dolgokat
7.
Edgar26
#6: Profitmaximalizálás. Ez minden vállalkozás lényege. Ezért aztán mindenki tudja, hogy semmiben nem lesz jobb mint az alap verzió mégis lesz rá kereslet. Mert sok az új konzol tulaj(4 és One)
6.
p3ti
#5: Nem biztos. Pl. a minecraft is 5-6 ezerbe kerül az xbox/ps3ra, lehet ezek is nyomott áron fognak a boltokban landolni.
5.
KeXxX
Újabb bőrt rántanak le ezekről a játékokról. Nagyon alacsony a gépigényük, simán meglehet venni számítógépre is, nem beszélve arról, hogy a "next-gen" változatot pofátlanul magas áron fogják majd adni, és kb. semmi különbség nem lesz a PC-s verzióval szemben. (taps-taps)
4.
GMatyi
A WD PC-s változatának nincs dobozos verzió?
3.
anarchoid
ha azt vesszuk nemlehetegy hatalmas melo portolni ezeketa jatekokat, nem a motor viszi hatan a jatekot hanemn a grafika/sztori
2.
Cristiano
ps 4 változat kellenin fog
1.
DeathStroke_Misi
Akkor gyere mihamarabb Walking Dead PS4-es valtozat!Ez egy jo hir mara!:-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...