Xbox One-ra és PS4-re is jönnek a Telltale játékai

  • Írta: zoenn
  • 2014. május 31.
  • Hír
Link másolása
A Telltale Games egy kalap alatt bejelentette a korábbi és a jelenlegi kalandjátékainak dobozos verzióját, egyúttal azok Xbox One-os és PS4-es változatát. A megjelenési dátumot később erősítik meg a fejlesztők.

Ha a polcodon akarod tudni a The Walking Dead első két évadát Xbox 360-on, Xbox One-on, PS3-on és PS4-en, akkor bizonyára örülni fogsz a Telltale bejelentésének. Emellett a The Wolf Among Us első évada is kijön lemezes változatban az előző és a jelenlegi generációs konzolokra.

Hogy mikor? Még nem tudjuk, de a megjelenési dátumot hamarosan megerősítik a srácok. Így néznek ki a dobozfotók:

8.
8.
p3ti
#7: Nekem pl. kimondottan jól jön az episode 2, és a Wolf among us. Jobban kedvelem a kézzel fogható dolgokat
7.
7.
Edgar26
#6: Profitmaximalizálás. Ez minden vállalkozás lényege. Ezért aztán mindenki tudja, hogy semmiben nem lesz jobb mint az alap verzió mégis lesz rá kereslet. Mert sok az új konzol tulaj(4 és One)
6.
6.
p3ti
#5: Nem biztos. Pl. a minecraft is 5-6 ezerbe kerül az xbox/ps3ra, lehet ezek is nyomott áron fognak a boltokban landolni.
5.
5.
KeXxX
Újabb bőrt rántanak le ezekről a játékokról. Nagyon alacsony a gépigényük, simán meglehet venni számítógépre is, nem beszélve arról, hogy a "next-gen" változatot pofátlanul magas áron fogják majd adni, és kb. semmi különbség nem lesz a PC-s verzióval szemben. (taps-taps)
4.
4.
GMatyi
A WD PC-s változatának nincs dobozos verzió?
3.
3.
anarchoid
ha azt vesszuk nemlehetegy hatalmas melo portolni ezeketa jatekokat, nem a motor viszi hatan a jatekot hanemn a grafika/sztori
2.
2.
Cristiano
ps 4 változat kellenin fog
1.
1.
DeathStroke_Misi
Akkor gyere mihamarabb Walking Dead PS4-es valtozat!Ez egy jo hir mara!:-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...