Oculus Rift - hardcore, de antiszociális kütyü

  • Írta: fojesz
  • 2014. június 1.
  • Hír
Link másolása
A Take-Two vezérigazgatója is megemlékezett az Oculus Riftről egy interjúban a minap, állítása szerint a kütyü elsősorban a hardcore játékosoknak szól majd, helyi multiplayerben pedig használhatatlan lesz.

Strauss Zelnick, a Take-Two Interactive vezérigazgatója a Bloombergnek adott interjújában beszélt egy keveset a közeljövő talán legjobban várt gamer kütyüjéről, az Oculus Riftről.

Mint mondta, a Rift tökéletes választás lesz azok számára, akik a lehető legjobban bele szeretnék élni magukat a játékba, ugyanakkor nem mindenki és nem minden helyzetben tudja majd kihasználni: "Azt gondolom, hogy egy hardcore játékos, egy olyan ember számára, aki szeretné minél jobban bele élni magát a játékba, csodálatos élmény lehet, ugyanakkor sok játékosnak nem fog tetszeni, ilyenek például a gyerekeim is, akik a barátaikkal egymás ülve szoktak játszani. Szerintem ez egy hardcore gamereknek szóló technológia."

Zelnick egyetértett a Bloomberg újságírójával, mikor az a fentiek alapján "antiszociális" kütyünek nevezte a Riftet, ettől függetlenül azt is megígérte, hogy a Take-Two támogatni fogja majd - elmondása szerint eddig minden munkatársának tetszett, aki kipróbálta.

Zelnick egyébként a minap azt is megerősítette, hogy folytatódhat a Red Dead- és a BioShock-sorozat, utóbbi fejlesztését a 2K Marin fogja átvenni.

13.
13.
bitbandita
Ahhoz képest pont a social network atyaúristene adott érte nem kis lóvét.
11.
11.
Szelenas
#9: én is így voltam, de aztán lehetőségem volt pár percre kipróbálni, azóta tűkön ülve várom
10.
10.
sloth
#9: Ja, van úgy, hogy nekem kell bevállalni, különben ki csinálná?!... ;)
9.
9.
JackBauer
#5: Most Te kezdted el:D

on: Amugy meg engem ez az egész szemüveges dolog nem érdekel, ehhez túl maradi vagyok.
8.
8.
Cristiano
#3: nem igaz pedig jó lett
7.
7.
markoci555
nem értem, miért ne lehetne coop-ban valamit nyomni ezzel...
6.
6.
mamgu
Antiszociális? hehe én évek óta a mátrixos tarkó csatlakozót várom, ki vagyok rekesztve ebből a világból financiálisan hogy a faxba ne lennék antiszociális.
3.
3.
sloth
Nem tartozik ide, de muszáj itt is elmondani: Watch Dogs nem lett jó játék!!
Csalódtam az Ubisoftban. :((((( :'''(((((((( brühühü
1.
1.
anarchoid
Mar filoztam rajta, remelem szoftveresen vagy hogy dioptrias modban is mukodhet (szemuvegeskent foglalkoztat, 3d szemuvegekbol okulva)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...