E3 2014: A Nintendo ütemterve

  • Írta: Arell
  • 2014. június 3.
  • Hír
Link másolása
A japán cég természetesen megmutatja magát az idei E3 alkalmával is. Hivatalos sajtótájékoztató megint nem lesz, de több általunk is követhető közvetítés kerül megrendezésre, ahol bemutatják majd, mire javasolják költeni a pénzünket idén.

Ahogy tavaly, a japán cég idén sem tart hagyományos sajtótájékoztatót, de június 10-én, magyar idő szerint 18 órakor megrendezésre kerül a Nintendo Digital Event. Ennek közvetítését követhetitek majd a Nintendo E3 weboldalán. A vállalat Wii U- és 3DS-címekről szóló híreket ígér, melyek 2014-ben és utána látnak majd napvilágot.

Rögtön a rendezvény után kezdődik majd a Nintendo Minute: Live @ E3, egy különleges show utáni összegző, amely további, feltehetően részletesebb információkkal szolgál majd a korábban említett játékokról.

Még mindig június 10-én, a cég közvetít a Super Smash Bros. meghívásos versenyéről, melyben tizenhat játékos méri össze erejét a címben. Az esemény magyar idő szerint szerda hajnalban, 1 órakor kezdődik, és a Twitchen is követhető lesz.

Végül az E3 teljes ideje alatt (június 10-12-ig) a Nintendo egy videós közvetítést is fog tartani, melynek elnevezése Nintendo Treehouse: Live @ E3. A tudósítás a cég pavilonjából zajlik majd, és játékdemókat és előzeteseket fog bemutatni. A rendezvény alatt Shigeru Miyamoto is felbukkan, ami a már korábban említett Twitch csatornán is követhettek. A kiotói vállalat elmondása szerint az esemény nem forgatókönyv szerint zajlik, így lesznek meglepetések és váratlan fordulatok is.

11.
11.
Bayonetta 2-t remélem mutatják majd!
8.
8.
biohazard rex
#7: lol vedd fel a suemfedőt meg a falábat, PC-sek megkapják alapból, de abból meg nincs dobozos. Gud lákk
7.
7.
Hoshigaki Kisame
Bocs,tudom hogy ez nem ide tartozik de a Metal Gear Rising Revengeance Jetstream DLC-t meglehet venni dobozos formában is?

Előre kössz a válszt.
5.
5.
DON GONDOCS
Strike-nak igaza van a GC korszak volt a nintendo fénykora.Baten Kaitos 1-2, Metroid, Killer 7, Timesplitters 2, F Zero GX, Resident Evil, Viewfitul Joe, Skies Of Arcadia Legends, Eternal Darkness: Sanity's Requiem, Geist, MGS. Már akkor is nagyobb közönséget célzott meg a Nintendo nem csak egy közönséget és ezt akarták visszahozni a Wii-Uval.
4.
4.
strike19
Én a Nintendo-tól egy klasszikus Resident Evil várnék el.Gamecube korszakba vitték a Resi miatt Gamecubot mint a cukrot de a Capcom már nem a régi.
Watch dog's remélem a nagyobb hackelésnél lehet majd wii u gamepadot használni valami logikai feladványokat várok el.
3.
3.
Cristiano
#2: azok lesznek légy benne biztos
2.
2.
Sun9us
Pokemon MMO, Metroid, Dragon Quest?
1.
1.
Norbiii
Azért jó, hogy mostanában több a Nintendo-ról szóló cikk, most neked köszi Arell! Hajá N!!! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...