Már forog Ridley Scott Halo-filmje

  • Írta: zoenn
  • 2014. június 5.
  • Cooltúra
Link másolása
Mint ismert, nem egy, hanem két Halo-filmadaptáció készül a Microsoft jóvoltából. A Ridley Scott-féle verziót már javában forgatják az írországi Belfastban. Innen szivárgott ki egy rövid kémvideó.

Ridley Scott kompániája már javában forgatja a Halo-filmet az írországi Befastban. Ha éppen ott jársz, látogass le a Titanic Quarterbe - nagy eséllyel összefutsz a stáb tagjaival.

A rendező az a Sergio Mimica-Gezzan, akit a Battlestar Galactica kapcsán ismerhetünk, a projekt finanszírozásába pedig a helyi Northern Ireland Screen is beszállt. Az első szereplők egyike a The Good Wife-ból és a The Followingből ismerős Mike Colter, aki egy Marlowe nevű karaktert játszik a filmben.

A hírek szerint Scotték munkája a Forward Unto Dawn formátumára épít majd, nem Master Chief lesz a főszereplője, és nem lesz köze a Steven Spielberg nevével fémjelzett sorozathoz sem.

A Microsoft, a Scott Free Productions és a 343 Industries megerősítette, hogy a digitális formátumban érkező adaptáció még idén megjelenik.

Az alábbi klip a forgatás kulisszatitkaiba enged betekintést:

14.
14.
supair
YESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!
13.
13.
HIM666
#5: a FUD pont onnan volt király, mikor előkerült :D
12.
12.
Ecneb
#11: Azt egyszer láttam csak, igen, amatőrök hozták létre és talán jobb volt, mint FUD. Legalábbis a csaj akinél a lézer fegyó volt jobban bejött nekem mint a másikban :)
11.
11.
Giggsy
#6: Persze, a trükkök olyanok, amilyenek, de maga a sztori sem volt valami nagy durranás. Nekem például a Nuka Break sokkal jobban tetszik, pedig az ezzel ellentétben (ha jól tudom) ráadásul egy amatőr próbálkozás.
10.
10.
kopic
Remélem, hogy nem fogja elcseszni. A Forward Unto Dawn sem lett olyan rossz.
9.
9.
Nicodemus
Cristiano: Nem az a baj hogy rendszerint erdemben nulla a mondanivalod minden temaban, hanem hogy meg helyesen le sem tudod irni azt amit mondani akarsz.
off vege
on:
Ezt a projectet csak mint producer fogja vegig babaskodni Ridley Scott, aktualis filmje mint rendezo, az iden ev vegen erkezo Exodus cimu szandalos film lesz Mozes torteneterol.
8.
8.
LtK
Szeretettel várjuk =D
7.
7.
Cristiano
#1: az nagyon jó film volt neked rossz ízlésed apám
6.
6.
Ecneb
#4: Egyet értek mondanivalód végével, a címet félre írtam sorry (nincs szerkesztés gomb). Kíváncsi leszek a folytatására.

#5 Ha jól tudom akkor sorozatnak indult és mikor kijött az összes rész, összevágták egy nagy filmnek. Sorozatoktól meg tapasztalatból mondom, hogy nem lehet elvárni egy hollywod-os minőséget.
5.
5.
Giggsy
#2: Nem azt írták, hogy Chief nem lesz benne, csak azt, hogy nem ő lesz a főszereplő. A Forward Unto Dawn-ban is benne volt Chief, de nem ő volt a főszereplője. (Mondjuk köztünk legyen mondva, elég gyengusz lett az a film)
4.
4.
kivenoko
#1. Azt sem cseszte el, ami egyébként Prometheus. Csak túl kevés került bele abból ami igazán lenne a lényeg. A folytatása már készül, valószínűleg abban már kiderül minden... ja és jobban örülnék ha inkább azzal foglalkozna, nem pedig olyannal ami nem az ő dolga...
3.
3.
simon 555
Érdekes járása van az illetőnek akit filmeznek, mintha orra akarna dőlni :D
Remélem hamarosan lesz trailer, egy jó sci-fi filmre mindig vevő vagyok.
2.
2.
McDuff
Vki azt mondja már meg hogy ez lenne az első Halo mozi,kinek jut eszébe olyan ötlet hogy Chief ne legyen benne?de a kérdés inkább az, hogy hogy jut onnan ki?
Akkor már Cortana se lesz benne?Covenant lesz benne?ennek így mi értelme?nem merik bevállalni?
1.
1.
Ecneb
Remélem nem cseszi el, mint Promethust!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...