E3 2014: Itt a Battlefield: Hardline dátuma is

  • Írta: fojesz
  • 2014. június 6.
  • Teaser
Link másolása
Kaptunk egy rövid teaser előzetest a Battlefield: Hardline-ról, és bár a lényegi infókat csak a jövő héten kapjuk meg az FPS-ről, a mostani videó végén azért már ott figyel a játék napra pontos megjelenési dátuma.

Kaptunk egy rövid teaser előzetest a Battlefield: Hardline-ról, és bár több jelenet is visszaköszön benne az állítólag hat hónapos gameplay videóból, érdemes rá egy pillantást vetni: a végén ott figyel a (valószínűleg amerikai) megjelenési dátum is.

A fentiek alapján a játék október 21-én jelenik meg PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra. További részletek az E3-on, az EA konferenciáján.

20.
20.
CJgabor
19.
19.
Ghost26Dave
Hihi olyan intelligens vagy.Csak pislogok.:)
16.
16.
BrendOoN
http://www.gamekapocs.hu/hir/36375/nem_lesz_evente_jelentkezo_sorozat_a_battlefield

Kíváncsi vagyok, mostantól a Battlefield fanok negatívumként fogják felhozni a CoD ellen, hogy minden évben kiadják és ugyanolyan.
14.
14.
Ghost26Dave
Csak én gondolom hogy sandbox elemek is lesznek benne?
13.
13.
mestermagyar
#12: Fergeteges, hogy a bad company 2 mennyivel "olcsóbb" volt és élvezhetőbb, pedig csak egy "nyamvadt" konzol port. A bf3 amit PC-re terveztek, az meg lószar. Hamár PC-re tervezik, akkor legyen moddolási lehetőség.

A hülye átlagember biztos azt gondolja erről a kijelentésről hogy "á hogy az x64-es architektúrára épül, és a mantle-t használja"...
Nem, az átlagember azt hiszi, lesz egy normális browser, és moddolási lehetőség.
12.
12.
mestermagyar
#11: A jófejség meg ott kezdődik, hogy a bc2-höz hasonlóan a pálya-dlc-ket PC-n full ingyen adják. Hogy egy egész vietnám remaket adnak a népnek egy DLC-ben, nem pár moddernek megfelelő ember munkáját.
11.
11.
mestermagyar
#4: Most pont a COD-ot jellemezted.

Nem, k*vára nem örülünk. Kapunk egy sz*rt, amihez évente új folytatást, és 20dlc-t kell kidobni, mert a modok hiánya miatt megunnád. A modok hiányának a hatására meg örömmel jelenthetik be a legújabb pénzmágnesüket.
10.
10.
Cristiano
#6: de ez nem dice csinálja okos -.-
8.
8.
mestermagyar
Rendőrösdi felé akar húzni, de nem az. Be akarják adni hogy mostantól pár évente jön bf, de nem sikerül. Be akarják adni, hogy nem COD-klón, de nem tudják. Be akarnak adni egy jó sztorit, de eddig sem sikerült. Be akarják adni, hogy ez egy jó játék lesz, de nem lehet hinni nekik.
6.
6.
Eljutottunk oda, hogy a bf is most mar evente fog jonni, ilyen-olyan mellekagakkal...gratula hozza.
5.
5.
Drought
Azért szar ez így mert megveszed 20 ezerért (alap+prémium) és 1 évig tudsz tisztességesen multizni, utána már keresgeted a szervereket mert alig alig van, egyes játék módoknak pl nincs is szervere. És szerintem sok egy évre kibaszni 20 ezret csak egy játékra. De lehet csak én vagyok ilyen zsugori....
4.
4.
Angelwing
#3: Grafikai motor adott,egy új történet adott,mikell még? Összeszokott csapat csinálja,miért várjunk éveket,mikor összedobják egy bejáratott alapra,az új csiszolgatott finomított játékot.Ha meg rajongó vagy,akkor meg pláne örülj neki! csoki :-)
3.
3.
Fooxfire
#2: (irónikus hangnem és kínkeserves hurrá -.- )
2.
2.
Fooxfire
és jönnek ki az 1 éves BF-ek Hurrá \o/
1.
1.
toriell
Ez igéretesnek látszik,na majd kiderül :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...