E3 2014: Kiszivárgott a Nintendo felhozatala?

  • Írta: zoenn
  • 2014. június 6.
  • Pletyka
Link másolása
A jövő heti expó kapcsán elkerülhetetlen a szivárgás, az alany ezúttal a Nintendo. A Redditre felkerült a kiadó E3-as felhozatala olyan érdekességekkel, mint a Mario Party 10 és a Super Mario Sunshine HD-remake.

Egy dragonquest nevezetű Reddit-felhasználó posztolta az alábbi képet, amelyen állítólag a Nintendo E3-as játékfelhozatala olvasható. A belső felhasználásra szánt anyagon olyan bejelentésre váró címek sorakoznak, mint a Mario Party 10 és a Super Mario Sunshine HD-remake, vagy éppen a The Legend of Zelda: Unbound King.

Tekintsetek masszív pletykaként a hírre, annál is inkább, hiszen a listán nincs rajta a délután felszínre került Mario Maker.

7.
7.
myrte
Ilyen listát és is nyomtathatok és fotózhatok. Szóval majd kedden megtudjuk, hogy mi is a helyzet a Nintendo háza táján.
6.
6.
Rayzax
Jól gondolom hogy az Unbound king teljesen új zelda lesz ugye? :)))
5.
5.
daenath
Felreertes ne esek, de most ha ez tenyleg igaz, SMB HD?! Ennyit tud a Nintendo?
4.
4.
DON GONDOCS
Kint lesz a Bayonetta 2 és még 1-2 rpg is akad, na csak lesz valami a nintendoból.
3.
3.
Norbiii
#2: A Wii jó ötlet lenne, hidd el. :)
2.
2.
strike19
A Super Mario Sunshine érdekel mit bírtak kihozni a Gc-ből.
Egyébként ha minden játékot HD-sítunk a jövőbe fog érni valamit a elődje?
Nagyon gondolkodok ,hogy egyszer beszerzek egy GC vagy Wii.De lassan már nem lesz érdemes beszerezni régi konzolt mert mindent át portolnak amí ért érdemes volt venni.(mondjuk a GC még mindig kell mert SW RS2,3,Resi0.1stb miatt).
1.
1.
Norbiii
Mario Party 10 király lenne, már régóta várom Wii U-ra. Na meg jó lenne egy SNES-es DKC 2-es folytatás is, a rapper, és a rocker majmokkal.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...