E3 2014: PS4-re is megjelenik a Loadout

  • Írta: zoenn
  • 2014. június 6.
  • Hír
Link másolása
Bár már a fejlesztő, az Edge of Reality is utalt rá korábban, csak most jelentették be formálisan: PlayStation 4-re is megjelenik a mókás hangulatú free-to-play lövölde. Dátum még nincs, előzetes már van.

A Loadout január végén jelent meg a Steamen, akkor a fejlesztők nem zárták ki, hogy az agyament shooter PlayStationön is tiszteletét teszi. Az E3 kapcsán megeredt a szájuk, és megerősítették a PS4-es verziót.

A játékban több milliárd fegyverkombináció létezik, ráadásul a DualShock 4 segítségével játszi könnyedséggel szerelheted fel magadat. A karikatúraszerű karakterekkel, öncélú brutalitással megáldott Loadout roppant szórakoztató alkotás, ráadásul teljesen ingyenes is.

Pontos megjelenési dátum még nincs.

10.
10.
Miért kell az összes pc-s hányadékokat kiadni PS-re???
ki a faszt érdekel ez a szemét...?
9.
9.
kopic
Ez meg mi a fasz ?! O.o
8.
8.
Te jó ég!! xD Ez nagyon nagyon beteg játék!!!
7.
7.
hahota
#6: Ráadásul ez a hozzáállás max addig él, amíg a ruhácska kitermeli a profitot. Ha már nem, na akkor jön minden más. Lásd Call Of Duty. Megveszed a játékot, plusz DLC, plusz már a camo, slot is pénzbe kerül. Pofátlan módon hülyének nézik az embereket.
6.
6.
Dark_Temptation
#5: na de ha már 1x játszani szeretnél vele, nem azt akarod,hogy jól nézzen ki a karaktered? nem azt akarod, hogy 1 egyedi, vagány hősöd legyen? a default szar helyett?
5.
5.
TryGun
De szeretem az ilyen véleménnyilvánítókat ,hogy ki se próbálják a játékot ráadást teljesen ingyenes és panaszkodnak , mert az igaz hogy a több milliárd kombináció borzasztóan nagy túlzás ,de a játékban csakis ruhát és egyéb szerintem felesleges cuccot lehet venni , mert a lényeg a fegyverek és azok fejlesztései és minden játék mód ingyenes csak a játékért kapott kék valamiből kell fejleszteni az adott fegyvert és kész, semmi hátrányod nincs mással szemben ha jó játékos vagy , úgyhogy ez a játék tényleg free to play.
4.
4.
Yanez
Loadout...LOAD OUT! Már előre felkészítenek a pénztárcád kiürítésére. Dehát "FTP", nem igaz? :)
3.
3.
Sid3481
az ilyen ingyenes, de mégis fizetős játékoknak sosem láttam értelmét!
2.
2.
Dark_Temptation
"többmilliárd fegyverkombináció" -->15 db rész össz vissz abból lehet kombinálni. nagyon nem nagy szám. és ruhákat is csak úgy vehetsz ha fizetsz érte igazi pénzel. nem valami nagy szám játék...
1.
1.
Cristiano
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...