E3 2014: Final Fantasy XV nélkül

  • Írta: fojesz
  • 2014. június 7.
  • Hír
Link másolása
Sem a Final Fantasy XV, sem a Kingdom Hearts III nem lesz ott a jövő heti E3-on, a Square Enix a kiállítás után tart majd egy saját rendezvényt is, itt számíthatunk helyzetjelentésre tőle.

Shinji Hashimoto, a Final Fantasy- és a Kingdom Hearts-sorozat producere a Famitsunak adott interjújában árulta el, hogy a jövő heti E3-on sem a Final Fantasy XV-ről, sem a Kingdom Hearts III-ról nem hallhatunk majd.

Hashimoto szerint a Final Fantasy XV munkálatai jól haladnak, itt elsősorban időzítési kérdésről van szó: mint mondta, mindig jól megfontolják, mikor rukkoljanak elő új infókkal a játékaikról, és most úgy látták, nem az E3 erre a legalkalmasabb időpont. Kingdom Hearts III-fronton annyit mondott, hogy keményen dolgoznak a játékon, de több időre van szükségük a következő helyzetjelentésig.

A Square Enix az E3 után egy saját rendezvényt is tart, ahol a Final Fantasy XV biztosan előkerül majd - a cég azért képviseli magát az E3-on.

Decemberben jön a Kingdom Hearts HD 2.5 Remix

Így a Kingdom Hearts HD 2.5 Remixről sem kell lemondanunk, ami december 5-én érkezik Európába - ezt hivatott beharangozni a cím E3-as előzetese, amit most egy tízperces gameplay felvétellel is megtoldunk nektek. A trailer végén még egy kis Kingdom Hearts III-teaser is befigyel, ami alapján joggal reménykedhettünk volna a játék E3-as szereplésében. De így...

1.
1.
DON GONDOCS
A Square Enix csak a Hitman Tomb Raider Deus Ex Combora koncentrál. Még a Murdered Soul Suspect-ben a rendörségen minden monitoron a DE menü képe köszönt vissza.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...