E3 2014: Kiszivárgott az új Tomb Raider címe?

  • Írta: zoenn
  • 2014. június 9.
  • Pletyka
Link másolása
A Square Enix nemrégiben két új domaint jegyeztetett be, amelyek közül az egyik a következő Tomb Raider-játék potenciális címére utalhat. Lehetséges, hogy az idei expón leleplezik a folytatást?

Régóta nem titok, hogy már készül a következő Tomb Raider PC-re, PS4-re és Xbox One-ra a Crystal Dynamics jóvoltából, és már azt is tudjuk, hogy a fejlesztők bejelentenek valamit az idei E3-on.

Könnyen lehet, hogy kiadó legfrissebb domain-bejegyzései idő előtt leleplezték a folytatás címét. Az elmúlt hétvégén a Superannuation tudomására jutott, hogy a Square Enix lajstromba vette a riseofthetombraider.com és a laracroftandthetempleofosiris.com oldalakat.

Szerintünk az előbb cím lehet a nagygépes folytatás, míg a második egy olyan spin-offra utalhat, mint amilyen a Lara Croft and the Guardian of Light volt.

Várjuk a hivatalos megerősítést.

12.
12.
Stranger
#11: Ezt azért mondod, mert nem neked való a sorozat... persze a legtöbb embernek jobban bejön egy scriptelt akciójáték mint egy lassabb, gondolkodós. Csak a régi rajongók mivel játszanak?
11.
11.
Cipo3
#8: Hát ezzel nagyon nem értek egyet, remélem semmit nem hoznak vissza a régi játékokból.
10.
10.
H3NTAi
Yeh..! Akkor most jönnek majd újra a jól meg animált szex videók... :$
9.
9.
dzsiádzsó
nekem nagyon tetszett az új TR, de régiből nem sok volt benne amit imádtam! Nekem kell benne egy kis magány, a felfedezés élménye, jobb puzzle-ök. Persze underground nem volt nagy siker, de pont ezeket tartalmazta sé nagyon tetszett az is! Ha a kettőből tudnának gyúrni valami jó kis egyveleget szerintem megint visszahoznák az első rész sikerét és mindenki oda meg vissza lenne a TR-től.
8.
8.
Stranger
#7: Visszajöhetne az automata célzás és dupla pisztoly... nem kell, hogy az akción legyen a hangsúly. Ahogy te is mondtad fejtőrök kellenek. Jó ha végig scriptelik, mert látványos meg minden... csak az nem Tomb Raider. Larából is mutathatnának olyat amivel nem csak egy tucatfőhősnek tűnik.
7.
7.
DarkLord
Azért az új TR a régi arcoknak egy dologban maradt alul a fejtörők terén. Amúgy minden egyes percét élveztem és ha neki állok újra és újra élvezem. Ha ez az új rész hozza ezt a szintet+ tele lesz fejtörővel, akkor megkapjuk a 101%-os játékot :D

Amúgy a legbrutálabb az volt, mikor haver átjött elkezdtük a játékot (50"-os kis tv-n :D full grafon) és úgy 15 perc után felszedte az állát a földről és megkérdezte , hogy ez már a játék? Gyakorlatilag végig olyan, mintha egy filmet nézett volna azt mondta és ebben igaza is van. Az új TR-ről csak szuperlativuszokban lehet beszélni nem volt egy unalamas perc a játék alatt, amit nem sok (mit nem sok? szinte egyetlen egy játék sem tud produkálni).

Egyébként nekem az Underworld is nagyon tetszett, holott azt már sokan lehúzták, de abban is olyan jók a helyszínek, hogy újra és újra lenyűgöz. Nagyon kiváncsi leszek erre az új TR-re és remélem nem egy másik cím mögé rejtőzködnek és a TR szelén akarják megreklámozni. Legyen TR bejelentés kis gameplay-el :)
6.
6.
tamass.szabo92
Kíváncsi leszek, mit találnak ki, mert az világos, hogy ugyanarról, mint a TR nem szólhat, így a folytatás szerintem már nem teljesen ez a túlélős-stílusú lesz, másodikra már nem jelentene újdonságot és unalmas lenne. Persze remélem rám cáfolnak, de egyelőre nem látom, hogyan lehetne ebből egy előző részhez hasonló folytatást hozni, ami mégis sok újdonságot hoz.
4.
4.
Nicodemus
Az elozo resz ujradefinialta TR-t, de tette azt ugy hogy jobb lett mint valaha. Remelem melto folytatast keszitenek.
3.
3.
Szelenas
2.
2.
DON GONDOCS
Gondolom a The Temple Of Osiris csak kézikonzolos verzió lesz.
1.
1.
Cristiano
jó lenne jönne új rész
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...