E3 2014: Teasert kapott az új Mass Effect

  • Írta: fojesz
  • 2014. június 9.
  • Teaser
Link másolása
Ahogy azt többen tippelték, az új Mass Effect is előkerült az Electronic Arts E3-as konferenciáján, igaz, a BioWare sem árasztott el bennünket túl sok infóval és látnivalóval az új rész kapcsán.

Konkrétumokat nemigen hallottunk az új Mass Effectről, az alábbi teaserben a BioWare Montreal fejlesztői mondják el, hogy alapvetően az a céljuk, hogy azt csinálják, amit a rajongók szeretnének: az új játékban ezért új karakterek tűnnek fel, és új helyszíneket járhatunk be. A készítők elhintik, hogy a játékosok nem is hinnék, már hol tartanak a munkálatok, miközben egy-két képkocka erejéig megmutatják nekünk a játék prototípusát.

9.
9.
Menyus
Egy CGI-t azért elviseltem volna.
8.
8.
Jah, igen, a második kettővel PONT MEGMUTATTÁK, hogy mennyire azt csinálják amit a játékosok szeretnének. :/
7.
7.
Dízel
hát baromira ne legyen előzmény. mit érdekel mi volt régen, bár nem tudom hogy tudnák folytatni...
6.
6.
petimanus
Hát ez iszonyú jó...Pár képkockánál nem jutottunk előrébb...Köszi srácok...nem igazán mondtak olyat, amit ez eddig nem hallottunk/olvastunk volna...Remélem a közeljövőben legalább azt kinyögik, hogy előzmény vagy folytatás....Bár a netet járva én azt tapasztalom, mintha az előzményre sokakat hagyna hidegen a játék.
5.
5.
Arell
Hát, ennél azért egy fokkal többet reméltem :D
4.
4.
Teuton
Azért tetszik hogy az ember pofájába hazudják azt hogy "megkérdeztük a rajongókat"...
3.
3.
Avifer
én azt sem bánnám ha lenne vagy 50 giga csak hosszú és tartalmas legyen és persze legyen magyar felirat nem mintha nem érteném angolul de az anyanyelven élvezhetőbb és persze legyen benne drell meg valami M.I. amivel beszélgetn is lehet
2.
2.
Hullajelölt
jól néz ki, kíváncsi vagyok mit hoznak ki belőle
1.
1.
Cristiano
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...