Mass Effect 4

Már készül a Mass Effect következő része.
Típus: RPG, Sci-Fi

Henry Cavill Mass Effect-projektet teasel?

A színész megosztott az Instagramján egy teasergyanús fotót, ami alapján úgy fest, hogy köze van valamilyen Mass Effect-projekthez. Szerepet kapott az új részben? Esetleg ebből is sorozatot készít a Netflix?

TGA 2020: Az új Mass Effect is megvillantotta magát

A BioWare egy új Mass Effect-előzetest is betárazott a The Game Awards apropóján. Sok konkrétum nem derül ki a kedvcsinálóból, de az üzenet egyértelmű: a sorozatnak még nincs vége.

A BioWare még nem végzett a Mass Effecttel

Ugyan a Mass Effect: Andromeda hűvös fogadtatása után a sorozatot parkolópályára tette az Electronic Arts, azért a BioWare-nek még így is vannak tervei a sorozattal.

Jövőre jön a Mass Effect témájú vidámpark

Az Electronic Arts és a Great America megerősítette, hogy 2016-ban mutatkozik be a Mass Effect témájú, 4D-s, holografikus élménnyel kecsegtető vidámparjuk. Az ígéretek szerint az egész galaxist beutazhatjuk majd a túra alatt.

E3 2015: Ezeket a játékokat várjuk mi

Gyors közvélemény-kutatást végeztünk a szerkesztőségben, és összeszedtünk egy tízes listát, rajta azokkal a játékokkal, amelyekre mi a leginkább kíváncsiak vagyunk az idei E3 kapcsán.

Húszéves a BioWare

Pénteken ünnepelte a huszadik születésnapját a BioWare, amelynek olyan klasszikusokat köszönhetünk, mint a Baldur's Gate, a Neverwinter Nights, a Jade Empire, a Mass Effect vagy a Dragon Age.

Teaselik az új Mass Effectet

Nem, nem kell trailerre, sőt még csak egy rövidebb videóra sem számítani. A Mass Effect-főnök Michael Gamble osztott meg egy képet a Twitteren, melyet azt hiszem, a sorozat minden rajongója felismer.

Kiszivárgott infók a Mass Effect 4-ről

Emlékeztek még a Dragon Age: Inquisitionnel kapcsolatos kérdőívekre, amelyek idő előtt pontos infókat árultak el a játékról? Valami hasonló történt most a Mass Effect 4-gyel, ha szerencsénk van, valós részleteket kaptunk.

Egy éven belül megjelenhet az új Mass Effect

Michael Pachter játékipari elemző szerint egy éven belül megjelenhet az új Mass Effect és a Mirror's Edge régóta várt rebootja. Úgy gondolja, hogy 2016 áprilisáig négy nagyobb nextgen játékkal is készül az EA.

Mass Effect 4 - készülnek az átvezető videók

Szépen csendben, de magabiztosan robog végleges formája felé a Mass Effect negyedik része. Ezt bizonyítja az is, hogy a BioWare Vancouverben már megkezdte a játék átvezető videóinak motion capture munkálatait.