Mass Effect 4

Már készül a Mass Effect következő része.

Mass Effect - kacsa volt a Shepard visszatérésére utaló hír

Egy webshopon árult poszter leírása elég volt ahhoz, hogy lázba hozza a Mass Effect-sorozat rajongótáborát, az új epizód projektvezetője szerint azonban csupán tévedés volt a Shepard visszatérésére utaló szöveg.

SGF 2022: Idén elmarad az EA Play Live

Az Electronic Arts tájékoztatása szerint idén nem tartják meg az EA Play Live-ot, ugyanis úgy döntöttek, hogy a bejelentésre váró játékaikat inkább szétszórva, külön-külön eseményeken leplezik le.

Az Unreal Engine 5-ön készül az új Mass Effect

Úgy tűnik, a BioWare szakít az EA saját Frostbite Engine-jével a következő Mass Effect fejlesztésekor. Minden jel arra utal, hogy a széria legújabb epizódja alatt az Unreal Engine 5 dorombol majd.

Henry Cavillt érdekelné a Mass Effect-sorozat

Nem most említjük először egy lapon Henry Cavillt a sokat pletykált Mass Effect-tévésorozattal. Az eddig be nem jelentett szériával kapcsolatos hírek fellángolása után a brit színész ismét okot adott a találgatásra.

Az Amazon készíthet sorozatot a Mass Effectből

Lapértesülések szerint hamarosan megállapodhat az Amazon Studios és az Electronic Arts egy Mass Effect-tévésorozat kapcsán. Ha összejön az üzlet, ez lesz a cég második nagyobb videojátékos projektje.

Poszterrel jelentkezett az új Mass Effect-játék

Viszonylag eseménytelenül zárult az N7 Day, de teljesen azért nem maradtak üres kézzel a Mass Effect rajongói. Hogy ne felejtsük el a széria érkező folytatását, a BioWare meglepett minket egy vadiúj poszterrel.

Mass Effect-folytatás - vissza az Unreal Engine-hez?

Noha egyértelmű infónk még nincs a témában, lapértesülések és álláshirdetések alapján nincs kizárva, hogy a BioWare elengedi a Frostbite Engine-t, és visszatér az Unrealhez a Mass Effect folytatása kapcsán.

Ezek a játékok biztosan kihagyják a EA Play Live-ot

Rohamosan közeledik az Electronic Arts júliusi bemutatója, ahol az ígéretek szerint rengeteg érdekességet villant majd a kiadó, de most azokról a címekről is szó esett, amik már biztos, hogy nem köszönnek vissza az előadáson.

Sorsára hagyták a Mass Effect filmes adaptációját

Nagyon úgy néz ki, hogy hivatalosan is feladták az utolsó kenetet a még 2010-ben belengetett Mass Effect-mozinak - legalábbis erre következtethetünk Mac Walters, a Mass Effect: Legendary Edition rendezőjének szavaiból.

Henry Cavill Mass Effect-projektet teasel?

A színész megosztott az Instagramján egy teasergyanús fotót, ami alapján úgy fest, hogy köze van valamilyen Mass Effect-projekthez. Szerepet kapott az új részben? Esetleg ebből is sorozatot készít a Netflix?