E3 2014: Tavasszal érkezik a Dead Island 2

  • Írta: zoenn
  • 2014. június 10.
  • Bejelentés
Link másolása
A Deep Silver illetékese a Sony sajtótájékoztatóján leleplezte a Dead Island 2-t. A nyitott világú zombis cím 2015 tavaszán érkezik a Spec Ops: The Line fejlesztőitől. A Techland ugye a Hellraidet és a Dying Lightot kalapálja.

A Dead Island 2-t immáron nem a Techland készíti, hanem a Spec Ops: The Line alkotója, a Yager. Néhány hónappal a Benoi szigeten történt események után ezúttal Kaliforniában, a Golden State-en járunk. A hadsereg karantén alá vonta a területet, sokan nem hajlandóak elhagyni otthonaikat. Minden adott egy kiadós sandbox zombihenthez.

Továbbfejlesztett közelharci elemek kapnak helyet a Dead Island 2-ben, de visszatérnek a szerepjátékos mechanikák is. Belegyalogolhatunk a tömeg közepébe némi vagdalkozásra, de a lopakodás is teljesen megállja a helyét. A látványért az Unreal Engine 4 felel, PS4-en exkluzív tartalmaknak örülhetünk, és lesz kasztalapú multi is.

Egyelőre csak egy CG-előzetest mutathatunk a 2015 tavaszán PC-re, Xbox One-ra és PS4-re megjelenő játékról:

14.
14.
mad hatter222
Várom már nagyon,de nem lehet konkrét dátumot tudni?
13.
13.
gyerekpeti
Elég vicces és jó trailer. Remélem ,hogy maga a játék is ilyen jó lesz
12.
12.
Hullajelölt
11.
11.
piskóta
#2: Dehogy facsartak ki belőle mindent, hisz mindegyik zombis játék a trancsírozásról szól. Baseball ütő, lapát, serpenyő teljesen mindegy mi van a kezedben csak aprítsd a zombikat, mert a zombik a fejlesztők szerint csak erre jók. Még véletlenül sem lehetne egy olyan Z játékot készíteni, amiben mi menekülünk előlük és nem ők mi előlünk, mert 1 qrva fogkefével képesek vagyunk kinyírni 20 zombit 2perc alatt. Amiben kocsik alatt bujkálunk, hogy észre ne vegyenek, mert félnünk kell tőlük, mint a tűztől és csak akkor támadunk, ha max. ketten vannak.
De végül is igazad van, a hentelős Z játékokból már mindent kifacsartak, úgyhogy ideje lenne komolyan venni ezt a témát.
10.
10.
Dízel
hát ez baromi jó :DDD de attól még lehet szar a játék.
9.
9.
Hab
Szerintem co-opban nagyon jó móka volt az első rész. Remélem megcsinálják hogy ha fegyverek nem romlanak olyan gyorsan, de legalább külsőre ne!
8.
8.
HIM666
Eleje kicsit hajazott a Shaun of the Dead másnapos-utcás jelentére
6.
6.
Cristiano
egészen hangulatos cooL:D
5.
5.
sebtapasz
nagyon hatásos, illik az eddigi dead island trailer-ek közé!!!
3.
3.
Na ezt hivjak ugy, hogy beszaras jo trailer.
Csak a gameplay legyen kicsit jobb valtozatosabb mint az elso reszben.
2.
2.
Ecneb
#1: Nehéz ebben a műfajban újat mutatni, a zombis játékokból most már szinte mindent kifacsartak. Ettől függetlenül remélem, hogy jó lesz!
1.
1.
shooter1234
Elég hangulatos videó, de remélem hogy tud valami újat is mutatni majd a játék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...