Dead Island 2 PC, PS4, XBOXONE

A Dead Island folytatásában magunk mögött hagyjuk a trópusokat és meg sem állunk Kaliforniáig.

Meglepetés: ismét csúszik a Dead Island 2

Szörnyen hepehupás volt a Dead Island 2 fejlesztése, de a váratlan csúszások sora még nem ért véget. A legutóbbi dátumhoz képest további három hónapot késik a zombis játék.

GC 2022: A Dead Island 2 támogatja, de mi az az Alexa Game Control?

A szemfülesek elcsíphették a Dead Island 2 előzetesének végén, hogy a játék az Alexa Game Control támogatásával érkezik - de mi is az pontosan?

GC 2022: Újra bemutatták, és megjelenési dátumot is kapott a Dead Island 2

A szivárgások igaznak bizonyultak, tényleg jövő év februárjában érkezik a 2014-ben bemutatott Dead Island 2.

El sem hisszük: megjelenési dátumot kapott a Dead Island 2

Idő előtt felkerült az Amazon oldalára a Deep Silver hányattatott sorsú zombis játékának előrendelői felülete - megjelenési dátumot és egy csokornyi képet is kaptunk mellé.

Még idén megjelenhet a Dead Island 2

Colin Moriarty veterán újságíró arról beszélt saját podcastje, a Sacred Symbols legutóbbi adásában, hogy bennfentes információi szerint a nyáron újra bejelentik a Dead Island folytatását, ami az év vége előtt meg is jelenik majd.

Úgy néz ki, tényleg révbe érhet a Dead Island 2

Még a múlt héten kezdtek el pletykálni arról, hogy a Dead Island 2 fejlesztése végre sínen van, és akár már idén megjelenhet a játék. Noha a kiadó ezt nem erősítette meg formálisan, a jelek szerint valóban a következő egy évre lőtték be a premiert.

Idén végre megjelenhet a Dead Island 2

Sokáig úgy tűnt, hogy a Dead Island 2 a fejlesztési pokol legmélyebb bugyraiban kötött ki, most azonban mégis érkezett egy reménysugár. A szóbeszéd szerint a játék egész jó állapotban van, így akár már az idei év végén megjelenhet.

E3 2021: Otthon maradnak a Deep Silver nagyágyúi

Noha a Deep Silver anyacége, a Koch Media is külön E3-as műsorral készül idén, a kiadó már most leszögezte, hogy ne nagyon várjunk Dead Island-, Metro- vagy Saints Row-híreket tőlük.

Önálló műsorral készül a Koch Media is

A Summer Game Fest zászlaja alatt önálló digitális közvetítéssel készül a Deep Silver anyavállalata, a Koch Media. Ha szerencsénk van, hallhatunk újdonságokat a Metro, a Dead Island vagy éppen a Saints Row franchise-okról is.

Kiszivárgott a Dead Island 2 2015-ös változata

A mai napig várunk a Dead Island 2 megjelenésére, mindeközben a 4chan videojátékos boardját böngészők már javában játszanak a játékkal - legalábbis annak egy korai buildjével. Nézzetek bele ti is a videóra vett gameplaybe!