E3 2014: Homefront: The Revolution gameplay

  • Írta: zoenn
  • 2014. június 10.
  • Videó
Link másolása
A Gametrailers srácai bepillanthattak a Crytek gondozásában készülő Homefront: The Revolution játékmenetébe. A látottak teljesen meggyőzőek: az USA-t megszálló koreaiak ellen csak egy felkelés vezethet sikerhez.

A nagyvárosokat már teljesen megszállta az észak-koreai hadsereg, ám az ellenállást nem lehet kiirtani. A nyílt összecsapások mellett lopakodhatunk, információt gyűjthetünk, fotókat lőhetünk azért, hogy a későbbi gerillaakció során ne érjenek minket meglepetések. A Homefront: The Revolution egyébként nyitott világú cím, és lesz négyfős kooperatív mód is.

A produktum 2015-ben fog megjelenni PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, és Philadelphiában játszódik majd.

6.
6.
Tyranio
"You suppose to be an average guy. You are not a military trained soldier. You don't have all the guns. You don't have a pocketful of grenades."

Jesszusom, hogy én ezt hányszor hallottam. Az első Homefront is erre épített, nem? No mindegy. Majd meglátjuk, hogy végtére is mekkora rambót küldött le az egyetlen Amerikai Isten, hogy felszabadítsa a szent földet is kiűzze az Istentelen kommunista veszedelmet, hogy a picit, nem annyira Istentelen európai parasztokat pesztrálja helyettük.
5.
5.
Neo1989
Part 2

https://www.youtube.com/watch?v=hqRv9CxZrKk
3.
3.
mestermagyar
#2: Jólvan akkor nem fog annyira bűzleni a korrupciótól.
2.
2.
kopic
#1: A Deep Silver fogja kiadni, mivel náluk vannak a jogok.
1.
1.
mestermagyar
Egy kérdés: Ez a cím csak a crytek égisze alatt jöt létre? Ugye nincs benne egy mikrobányi EA sem?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...