E3 2014: Miért nincs itt a The Last Guardian?

  • Írta: fojesz
  • 2014. június 11.
  • Hír
Link másolása
Nem múlhat el E3, sőt még Gamescom sem úgy, hogy ne hiányolnánk nagyon a The Last Guardiant, és ne kérnénk számon szegény Shuhei Yoshidát a játék miatt. Ő meg mindig csak ugyanazt tudja mondani.

A The Last Guardian ugyan sokat hallatott magáról az idén, de sajnos nem azért, mert a Sony újra bemutatta. Az E3 előtt elterjedt a pletyka, hogy a játék fejlesztését leállították, és bár a készítők ezeket a szóbeszédeket cáfolták, utóbb jött a második legrosszabb, és később igaznak bizonyult hír: hiába éreztük annyira közel, a címet az idei E3-on is nélkülöznünk kell.

Ahogy az lenni szokott, a sajtó elővette a Sony fejlesztőstúdióit összefogó divízió elnökét, Shuhei Yoshidát, aki persze a szokásos mondókáját volt kénytelen elismételni: "Elég nehéz volt a show előtti néhány nap, biztos, hogy észrevettétek, de örülök, hogy kezelni tudtuk a problémát még kezdés előtt" - utalt a kínos pletykákra, majd folytatta:

"Sokan tweeteltek nekem, hogy megszakadt a szívük a hírek miatt. Az efféle érzelmi hullámvasutazást át kell majd élniük az embereknek, és ez a mi hibánk, amiért még nem adtuk ki a játékot. Sokkal tartozunk nekik, de tényleg nem akarunk apró infómorzsákkal előrukkolni, amíg azt nem mondhatjuk: ez a The Last Guardian. Szóval arra kérünk benneteket, hogy várjatok még."

A The Last Guardian egyébként még a PS3-ra mutatkozott be eredetileg, de több mint valószínű, hogy azóta átültették a projektet a PS4-re.

6.
6.
zarándok
Én annak örülök, hogy ezek után mindenképp meg kell valamikor jelennie... Ha ezek után végül tényleg hivatalosan lefújnák, az szerintem azért nagy érvágás lenne a sonynak is a játékosok mellett.. Nagyjából azóta várom ezt a játékot, mióta bejelentették, de most már lassan inkább azt várom, hogy valami történjen, vagy mondják el, hogy mi történt a Team Ico-val, mert valami nagyon nagy gáz lehetett, ami miatt Ueda is el lett küldve.

Remélem, amikor újra bemutatják, legalább annyira fog tátva maradni a szánk, mint amikor először bejelentették. Grafikailag szerintem valami egészen elképesztő lesz, már ha csak abból indulok ki, hogy az eddigi trailerek hogy néznek ki.. még a mostani E3-on sem számítana csúnyának az a grafika.
5.
5.
Teuton
Majdnem azt mondtam hogy ez lesz a következő Half-Life 3, de utána rájöttem hogy ezen már elkezdtek dolgozni és mutattak is belőle valamit.
Ennek fényében azt kell mondja, ez lesz a következő Duke Nukem Forever :D
3.
3.
simon 555
Ha nem is a Gamescomon, de a TGS-en biztosra veszem, hogy kint lesz már.
2.
2.
DON GONDOCS
Egyszerűn a videón kívűl még nem csináltak semmit a játékból.
1.
1.
thelegendary
Nem sok hozzá fűzni valóm van... max: Pffffffffff....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...