E3 2014: PlayStation TV - az európai tudnivalók

  • Írta: fojesz
  • 2014. június 11.
  • Hardver
Link másolása
Őrület, de nem foglalkoztunk még külön hírben a Sony azon bejelentésével, miszerint ősszel nyugatra hozza a japánoktól annyira irigyelt PlayStation Vita TV-t. Igaz, nálunk PlayStation TV néven fut majd.

A Sony az E3-as sajtókonferenciáján jelentette be, hogy ősszel Amerikában, Kanadában és Európában is boltokba kerül a PlayStation Vita TV, de az új piacokon már PlayStation TV néven fut majd az eszköz.

A Sony kedd hajnalban viszont csak az amerikai árazásról beszélt, az európai részleteket pedig a minap osztotta meg velünk - és igazából ez a hír apropója is. A PlayStation TV ezek alapján 100 euróba fáj majd, a rossz hír azonban az, hogy ez a kiszerelés csak a gépet magát tartalmazza, kontroller nem jár hozzá.

Ami még rosszabb, hogy a Sony egyelőre Európának nem ígért olyan bundle-t, mint amilyen Amerikába is érkezik: ott 140 dollárért (a gép alapára 100 zöldhasú) egy DualShock 3 kontroller, egy memóriakártya, egy HDMI-kábel és egy The LEGO Movie Videogame példány is jár a kütyü mellé. Talán a Gamescomra jut nekünk is valamilyen meglepi?

Akárhogy is, a PlayStation TV ettől függetlenül hasznos kütyü lesz egy PlayStation-háztartásban: nemcsak a PlayStation Nowt, a PlayStation Vita-játékokat és az egyéb PSN-es streaming szolgáltatásokat támogatja, de a Remote Play funkció révén a PS4-es játékokat is streamelhetjük majd rá. 

8.
8.
cannondale
100 euroert veszek egy hasznalt ps3-at...
7.
7.
strike19
Ez csak annak éri meg aki nem akar Vitát venni de végig akarja tolni a vita exculusív játékokat.Uncharted Golden A.,Gravitary Rush stb.KB van:15 db játék PS Vitán amit érdemes kiprobálni a többi felejtős.Ez viszi a PS2 játékokat amit Storon veszek meg?
6.
6.
Sun9us
#5: Már vagy egy éve be lett jelentve, és jó ideje lehet kapni Japánban. Ez egy Ps Vita, amit a TV-d re kötsz, és Dual shock-al irányítasz. Szegény ember PS-e, ami nem is igazán olcsó.
5.
5.
Cipo3
Mért van az, hogy elolvastam a cikket és nem derült ki mi is ez
4.
4.
Obiwan HUN
#1: Nekem elvből nincs kábel TV-m több mint 3 éve, és nem hiányzik egyáltalán, sőt már zavarna ha itt üvöltene a sok barom a hátam mögött és még fizessek is érte? Kidobott pénz! Filmet nézek eleget ami valóban érdekel, de a sok agymosó baromságot meg inkább elkerülöm! ;) Még azt sem mondhatják az okoskodók, hogy "nem telik rá", van itthon minden ami egy jó házimozihoz kell, hangrendszer, xbox classic, xbox 360, wii, erős PC, média lejátszó, méteres TV és minden mindennel összekötve és a NextGen-nek bekészítve a hely. ;)
Egy szó mint száz, a moslék ami a kábelen jönne, kösz, de kösz nem!
Szóval elférne egy ilyen PS TV is a cuccok között és több haszna lenne mint a kábel TV-nek! ;)
3.
3.
Hunszi
a dualshock 3 hiánya nem nagy gond, amúgy se...bár nem tudom miért nem 4-el adják alapjáraton a 3as helyett, ha csak nem így próbálják eladni a megmaradt készletet
2.
2.
Cristiano
1.
1.
Neo1989
Hát ennek több értelme van mint egyes más csatornáknak a tv-ben.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...