E3 2014: Készül a Street Fighter V

  • Írta: fojesz
  • 2014. június 12.
  • Bejelentés
Link másolása
Talán a Street Fighter IV foltozgatása, kiegészítése mellett nem is gondoltunk volna rá, de készül a Street Fighter ötödik része is - ezt maga Yoshinori Ono erősítette meg a minap a Twitteren.

Mindezt azután, hogy elterjedt a pletyka: az új játékba konkrétan pay-to-win elemet építenének, ami azt a célt hivatott szolgálni, hogy az újoncok ne hasaljanak el mindig a profi játékosok ellen. Yoshinori Ono szerint azonban ezek a hírek pontatlanok, nem ezt tervezik, de azt megerősítette, hogy már készül a játék, és később elmondanak minden részletet vele kapcsolatban.

A hírek szerint a Street Fighter V PS4-re és Xbox One-ra készül, és még valószínűleg évekig eltart a fejlesztése. Ez egyébként egybevág Tomoaki Ayanónak, a Capcom producerének tavalyi nyilatkozatával, miszerint 2018 előtt nem valószínű, hogy megjelenhet az új rész - a Street Fighter IV egyébként 2008-ban debütált, azóta kiegészítések jönnek hozzá.

6.
6.
Dercsi
Nem fröcsög a vér, nem törik a csont, számomra pont ezért szerethető! Igazi verekedős játék minden korosztálynak. Toltam az egyel, szeretném a tízet is megérni. Szerintem minden résznek megvan a maga újítása, varázsa.
5.
5.
jszili32
#2: Akkor menj el orvoshoz!
Valami csúnya dolgot kaphattál el
4.
4.
tundra
#3: Viszont egy nemzetközi tornán az amcsik addig jutnak amíg nem kapnak ázsiai ellenfelet :)
3.
3.
akuma
Mivel nem azon a szinten játsszátok ezt a játékot mint amit meg érdemel, ezért nem látjátok benne az új dolgokat, Amerikában havonta tartanak versenyeket komoly pénzdíjazással az SF, UMVC3, Mortal, Injustice, KI, stb.. játékokból. EU-ban meg évente egyszer van a Dreamhacken, ezért nincs kultúrája ennek a játéknak a csodálatos unioban!
2.
2.
NECROSMOKE
Már hányok a sok sztrítfájtertól.
1.
1.
Cristiano
akkor legyen valami újítás benne
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...