E3 2014: Styx: Master of Shadows gameplay

  • Írta: zoenn
  • 2014. június 12.
  • Videó
Link másolása
A Cyanide érdekes koncepcióval állt elő: a szerepjátékos elemekkel megspékelt produktumban egy torz goblint alakítunk, aki az emberek és a tündék romlott világába szivárog be, hogy felkutassa a saját eredetét.

Voltaképpen az Of Orcs and Men spin-offjáról van szó, főhősünk egy tolvajmesterséget űző kétszáz éves goblin, aki persze az orgyilkosságtól sem riad vissza. A küldetések során számos célt teljesíthetünk, többnyire árnyékban mozgunk, mászunk és értékes tárgyakat csenhetünk el, illetve rekonstruálhatjuk a múlt eseményeit, így fény derül származásunk rejtélyére is.

A Styx: Master of Shadows idén jelenik meg PC-re.

8.
8.
vnm51
Szóval nem elég hogy goblin leszek de még torz is... de most komolyan, egy goblint hova lehet még torzítani?! Mindegy eddig nekem tetszik.
Ami viszont nem tetszik, az az, hogy a sötét pályarészek túl világosak, és szerintem kontrasztosabb átmenet kéne a fény/árnyéknál, főleg ha sunnyogunk.. Reméljük ez majd állítható lesz.
Na meg ez a klónozzunk egy másikat és derítsük fel a terepet, az már túl meseszerű, nem beszélve arról, hogyha vér van a padlón akkor reklamáljon már az az őr, amelyik kiszúrja.
7.
7.
Teuton
#2: Kíváncsi vagyok miért cserélték le a Silk Engine-t.
6.
6.
vmiki88
Pont most játszok az Of Orcs and Man-el és tényleg Styx a legértékelhetőbb benne, mind a karakter mind a szinkronszínész nagyon ütős benne.
2.
2.
Stranger
1.
1.
KeXxX
Nem is olyan rossz :D Milyen engine van alatta? Mert elég szép.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...