Frissítve: Destiny - ennyivel lesz több PS-en

  • Írta: zoenn
  • 2014. június 20.
  • Hír
Link másolása
Akik a PS3-as vagy PS4-es Destiny mellett döntenek, exkluzív kooperatív és kompetitív térképeket kapnak, nem beszélve a speciális fegyverekről és más elemekről - erről írt ma a hivatalos PlayStation Blog.

Minden jel szerint a Destiny PS3-as és PS4-es verziója lesz a legjobb mind közül. A hivatalos PlayStation Blog cikkéből kiderül, hogy milyen plusz tartalmakat kapnak a Sony konzoljainak tulajdonosai.

A Dust Palace Strike térkép egy háromfős kooperatív módra kihegyezett helyszín, míg az Exodus Blue (ami egy közepes méretű aréna) a kompetitív multis örömökre koncentrál.

Ami az extra űrhajókat illeti, minden PS-tulaj megkapja az Aurora Wake, a Crypt Hammer és az Outrageous Fortune hajókat. Fegyverek terén a Monte Carlo gépkarabéllyal és a Hawkmoon kézi ágyúval gazdagodhatnak. Minden karakterosztály egy speciális páncélra is szert tesz.


A Destiny bétatesztje július 17-én indul, míg a végleges változat szeptember 9-én jelenik meg PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra.

Update! Az Amazon szerint 2015 őszéig biztosan PlayStation-exkluzívak maradnak a fenti tartalmak, az xboxosoknak tehát legalább egy évet (!) kell várniuk, míg megkapják azokat.

13.
13.
Pain
Na szép lesz, ha az ms után a Sony is elkezdi ezt az ideiglenes baromkodást. Maradjanak annál ami nekik mindig is jobban ment, a rendes belsős AAA címeknél.
12.
12.
Ra1D3n
Ezek a legnagyobb parasztvakítások. Inkább exkluzívok terén nyomasson valamit a Sony, az exkluzív tartalmak multiplatform címeknél meg vagy csak ideig-óráig tartanak, vagy a másik fél is kap valamit ami hasonlóan jó. Hihetetlen ez a vakítás...
11.
11.
kristof97
#9: De kint volt kb. az összes létező gameshow-n másfél évig visszamenőleg. Mondjuk másról még én sem tudok, de gondolom nyomatni fogják a TVben is majd megjelenés előtt. De, ha az Alpha is már elég jó, akkor elég brutális játékkal állunk szemben.
10.
10.
Jared
9.
9.
simon 555
#3: Nem sokat költhettek a marketingre, mert még alig volt reklámja a játéknak.
8.
8.
norbio
Splinscreen coop lesz ? Valaki tudja? Mert az nagyon jo lenne mint pl a borderlandsban.
7.
7.
deviques
Honnan kaptatok alpha kulcsot? Nekem csak bétára van, de kipróbálnám szívesen már most!
6.
6.
MikelGun82
A hírnél maradva örülök, hogy a konzolomon kicsit többet kapok, de ez csakis egy ilyen jól összerakott gammel ér valamit. Az Alpha teszt után 100, hogy az ide év egyik legminőségibb gameje lesz. Bár igen erősen reméltem, hogy a Bungie hozni fogja a minőséget.
4.
4.
PaulBlake
Én 5 Napja kaptam az alphára key-t és kipróbáltam!
Be kell vallanom nekem nagyon tetszett a játék, de valószinúleg nemfogom megvenni mert nemvagyok az a konzolos MMO stílusú gamer :) PC-n maradok a GW2-nél ♥
3.
3.
kristof97
Kíváncsi vagyok, hogy abból az 500 millióból mennyibe kerül a játék fejlesztése, és mennyibe a marketing. Majd a beta után kiderül, hogy mennyire sikerült nekik összerakni (addig) a játékot.
1.
1.
dragonkris2000
Ez a játék nagyon durva!!!!!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...