Íme, az MX vs. ATV: Supercross

  • Írta: zoenn
  • 2014. június 18.
  • Bejelentés
Link másolása
Miután a THQ csődbe jutott, a Nordic Games vette át a MX vs. ATV-sorozatot. Az osztrákok természetesen folytatják a motorversenyt, decemberben leplezték le az MX vs. ATV: Supercrosst PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra.

A múlt hét óta tudjuk, hogy a Nordic Games megvásárolta a THQ márkanevet, így mostantól ezen a néven adja ki a játékait. Az osztrákok tavaly áprilisban megszerezték az MX vs. ATV-sorozat jogait is, nem is hagyták parlagon a licencet.

Az MX vs. ATV: Supercrosst tavaly decemberben jelentették be, s a produktum az ígéretek szerint visszatér a gyökerekhez, ráadásul az eredeti fejlesztő, a Rainbow Studios dolgozik a PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra megjelenő alkotáson.

A látvány is fejlődött az előző rész óta, sőt "hozzáférhetőbbé" teszik a játékot, így az újoncok is gyorsan belerázódnak a dagonyázásba - üljenek akár egy cross motor vagy egy quad nyergében. Visszatér a rider reflex funkció, és a kuplungot is használnunk kell a megfelelő sebesség eléréséhez. A versenyek során a terep deformálódni fog.

A karriermódban négy versenysorozat szerepel: a 250 köbcentis sorozat keleti és nyugati versenyei, amik nyolc pályán zajlanak, míg a 450 köbcentis széria 17 pályát vonultat fel. Az online futamok során maximum 12 játékos nyomulhat egymás ellen.

10.
10.
sloth
#9: Ok, köszönjük menjetek szobára.... (ekkora egy parasztot)
9.
9.
Dark_Temptation
#8: hali Öreg te meleg vagy velem vagy szereted kukit ember O.O
8.
8.
Cristiano
#7: te vagy meleg ember nem én:D
7.
7.
Dark_Temptation
#6: "hali Öreg te meleg vagy velem vagy szereted kukit ember O.O," by cristiano
6.
6.
Cristiano
#4: mi bajod van meleg barátom :O?
5.
5.
kazuma1989
Ebben az èvben mèg minden jön 360ra szerencsère.Jövőre meg már kötelező az ùj konzol.Addig lehet gyüjteni:)
4.
4.
Dark_Temptation
3.
3.
Raam989
Hát ez véresen gagyi... régen szerettem a sorozatot, de az utóbbi időben egy nagy nulla amit művelnek. Ez meg pláne. Hát milyen érkezéseket tolt már a forma? Ha a való életben így landolna valaki, az ott helyben halálra zúzná magát, itt meg semmi nem történik. Ez a fizika lófasz a köbön...
2.
2.
DON GONDOCS
Legalább jön valami x360-ps3-ra, hisz mostmár nem fognak olyan nagy címek megjelleni rá. Kivéve a kötelező futószallag játékok COD,NFS,,Lego,Fight Night, Armored Core, Ace Combat.
1.
1.
Takacs014
Ez rettentő gyenge szerintem..
Belső nézetnél a gázkarba lóg a motoros kézfeje..
Semmi fizika, semmi hangulat. Bár ki tudja..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...