Elrajtolt az idei Steam Summer Sale

  • Írta: fojesz
  • 2014. június 20.
  • Hír
Link másolása
Kezdetét vette az idei Steam Summer Sale, a következő tíz napban jobbnál jobb akciók várnak rátok a Valve üzletében. Most épp 5 euró a Far Cry 3 és az új XCOM, de akciós a magyar fejlesztésű Van Helsing II is.

Tegnap rajtolt el az idei Steam Summer Sale, az akciósorozat június 30-ig tart majd. Ahogy az lenni szokott, a kínálat folyamatosan frissül, lesznek naponta és nyolc óránként cserélődő kedvezmények, utóbbiak között olyanok is, amiket a közösség szavazhat meg előzetesen.

A hír megírásakor akciós a Far Cry 3 és az XCOM: Enemy Unknown, mindkettő 5 euróért vásárolható meg, de a The Witcher 2 is elvihető már 4 euróért. A villámakciók között szerepel a Half-Life 2 (1,74 euró), a legutóbbi közösség által megszavazott leárazás pedig a The Incredibles Adventures of Van Helsing II-höz kapcsolódik - a magyar fejlesztésű játékért most alig több, mint 7 eurót kérnek.

Mindehhez egy Summer Adventure nevű metajáték is kapcsolódik: aki összegyűjti a Summer Sale-hez kapcsolódó összes trading cardot, kap egy új badge-et, illetve indult egy csapatverseny is, aminek a keretei között játékokat nyerhetsz a kívánságlistádról. A részleteket itt találod, az akciókért pedig erre fáradj!

17.
17.
kiskenguru
Batman Arkham Originsre szavazzatok, 5 euróért szinte ingyen lesz 8 óra múlva
16.
16.
Extol
Megvettem már párat, Far Cry 3 at is, jó vétel volt az
15.
15.
DON GONDOCS
14.
14.
Cuppak
#1 kb. nem is kerül pénzbe, mivel ha a badgét kigyűjtöd ami kb fél euró abból kapsz 1 steam adventure kártyát amit eladhatsz marketen 0,3-0,4 euróért
10.
10.
Cristiano
#2: én is tegnap pont azt vettem meg
8.
8.
névtelenség
#7: https://www.youtube.com/watch?v=bUo1PgKksgw
7.
7.
GMatyi
Ez mindent kifejez: http://gaben.tv/ :D
6.
6.
markoci555
vettem pár 75%-osat, közülük 2 local coop, új xbox kart ki kell próbálni a gépen is :)
5.
5.
Sun9us
#4: Nem azért, de az még csak 33%-os alap leértékelés volt. A héten, még tuti le lesz értékelve még jobban. Minimum 66-75%-al.
4.
4.
KENKILL
Én már vettem egy Counter Strike GO-t, 7,5 euróért bőven megérte. Nehéz ezeknek ellenállni...
2.
2.
Claymen
Én tegnap a DMC devil may cry-t vettem meg 10 euróért. Jó kis leárazások vannak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...