Európában még mindig hiánycikk a PS4

  • Írta: zoenn
  • 2014. június 20.
  • Hír
Link másolása
A PlayStation 4-ből még mindig hiány van Európában - ismerte el a Sony Computer Enterainment brit részlegének fejese, Fergal Gara. Az úriember szerint nemsokára már teljes lesz az ellátottság. Türelem!

A Sony továbbra sem tud lépést tartani a PS4 iránti kereslettel Európában. A SCE brit részlegének igazgatója, Fergal Gara a TrustedReviewsnek elmondta, hogy bár a legtöbb régióban (például az Egyesült Királyságban) remek az ellátottság, addig vannak olyan országok, ahol hétről hétre elfogynak a leszállított készletek - Németország ilyen.

Gara szerint nincs baj, a Sony igyekszik felzárkózni Európa minden országában, és megígérte, hogy hamarosan teljes lesz az ellátottság.

Eközben Kaz Hirai, a Sony vezérigazgatója beszédet tartott a részvényeseknek Tokióban, ahol elmondta, hogy a PS4 remek rajtja után a cég elsősorban a piaci elsőség megőrzésére törekszik. És ha ez nem lenne elég, a jövőben növelni szeretnék a piaci penetrációt.

29.
29.
cannondale
#28: Hibrid. Olajmaffia 100 éve.
28.
28.
GAMEROD
Egyenlőre porfogónak jó mindkét konzol. Hiába van kocsi ha nincs benzin.
25.
25.
Tyebeca
Hát karácsony körül egész egyszerűen üzletekben nem lehetett kapni. Volt pár okostojás, aki előrendelt magának többet az első szállítmányból, majd a karácsonyi lázat meglovagolva 670 eurós áron kínálták eladásra. Mondanom sem kell, hogy inkább vártam. Majd január végén jött a következő szállítmány az egyik nagy SK elektronikai szaküzletbe. 30 darabot rendeltek és 2 drb jött. Na abból lett az egyik az enyém, hála egy ismerősnek. Két hét elteltével viszont már mindenkit el tudtak látni konzollal aki előrendelt. És azóta is van raktáron bőven. Szóval Szlovákiában sem hiánycikk már.
22.
22.
GabrielK
Ausztriában egy 30-40k-s kisváros media marktjaban ps4 roskadásig van. xbox one is, mióta kijött a mario kart wii nincsen. Amazon.de-n nem láttam hiányt ps4-ből az elmúlt pár hónapban. (ez nem reprezentatív, mert csak hébe-hóba ránéztem és mindig ki volt írva, hogy szállítás két napon belül)
Nem azt mondom, hogy hazudik a Sony, de aki nem kényelmes és akar egy ps4-et az tud szerezni.
Kicsit az árakról , mert eléggé félrevezető ez az 500 euros ár az xbox-hoz. Egy hétig volt kinectes xbox one, forza motorsportal 5-el és battlefield 4-el 433 euróért és hasonló árak egész ausztriában a media marktban.
De amazonon 450-be kerül a titanfall bundle.
21.
21.
supair
#18: Az Xbox One viszont nagyon porosodik.Két, három naponta törölgetnem kell.. :-D
20.
20.
supair
#19: Benn van a fejlesztő csapatban...... ;-)
18.
18.
Rocco-001
Hàt a ps4 nem porosodik a polcokon.....
17.
17.
toriell
#14: Csak Hypelni akartam pár emberkét,de úgy látom egy nagyon mellre szívta a dolgot:DDDDDDD. De jó lenne ha az lennék:P
16.
16.
traumraise
#14: pécsen is van a MediaMarktban meg az 576-ban is....itthon azért nem viszik mint a cukrot a jó magyar fizetés mellett... Németország más tészta. Ott meg is teheti lazán, illetve iszonyat nagy kockák a németek.
15.
15.
supair
#1: Ez főleg Neked szól rakétatudós.... ;-)
14.
14.
supair
Nem kell a hype kedves Gamekapocs.
Nagykanizsa Expert műszaki üzletlánc! Két fajta kiszerelésben is hónapok óta.
Aki nem talál a "HIÁNYCIKK"-ből az országban annak szívesen veszek és postázom az ellenérték fejében.
13.
13.
Baracker
#7: Von Wolf, ne próbálkozz, ez menthetelen. ._.
11.
11.
frankdelgado
Akkor mos jobb a ps4 min az Xo?
10.
10.
sloth
8.
8.
Cristiano
#4: pedig ha jó játékal akarsz játszani venni kell
4.
4.
Habbobitas
Még jó, hogy legalább 10 évig nem veszek next gent.
3.
3.
Zuzda18
Semmi érdemleges cucc nincs PS4-re ,nem vesztesz semmit.Ami van,az meg PC-n is "megvehető",így vagy úgy. (Mondom ezt úgy,hogy nekem van PS4.Én megbántam hogy vettem.)Szerintem inkább próbálj ki egy Oculus rift-et,és abba ruházz be.
1.
1.
toriell
Ausztriában sem különb.. én hetente megfordulok jó pár elektronikai boltba,ahol elvileg lehetne kapni,gyakorlatilag meg nem .. na igen mindig lekésem..mert el viszik mindet:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...