HWSW: Zsebre tett focivébé

  • Írta: fojesz
  • 2014. június 21.
  • Rendezvény
Link másolása
Dübörög a 2014-es foci VB, az igazi futballrajongók számára ez az időszak komoly életszervezési feladatokat is hoz. Szerencsére ma már a technika lehetővé teszi, hogy a meccseket kvázi magunkkal vigyük.

Elkezdődött a 2014-es focivébé, az év vitathatatlanul legnézettebb sporteseménye - és ez alighanem akkor is így lesz, ha az élő közvetítések több alkalommal az éjszakába nyúlóan tartanak. Az igazi focirajongók számára ez tulajdonképpen jó hír, hiszen nem kell szabadságot kivenni egy-egy komolyabb tétmeccs kedvéért, mivel a legkorábbi közvetítés is munkaidőn túl kezdődik. De mi van akkor, ha valakinek pont a meccs közepén kell elindulnia otthonról, vagy egy (belföldi) nyaralás programját nem akarja a mérkőzésekhez igazítani? Szerencsére ma már annak sincs akadálya, hogy a meccset magunkkal vigyük, de nem árt tisztában lenni a mobilos tévézés korlátaival.

Bár a mobiltévé idestova tíz éve velünk lévő technológia, csak mostanra érett be piac a szélesebb körű használatra - ehhez kellett a nézői igények és szokások változása, és a mobilszolgáltatók kétségbeesett útkeresése is, mellyel azt kívánják, illetve kívánták elkerülni, hogy végérvényesen a bitpipe szerepbe süllyedjenek. És persze ezzel párhuzamosan kellettek olyan végberendezések és olyan hálózatok, melyek lehetővé teszik a mobilos, vagy - fogalmazzunk inkább úgy - többképernyős tévézést.

Még nincs vége! Zsebtévé '14 - olvasd el nagytestvérünk, a HWSW részletes összeállítását arról, hogyan nézheted a mobilodon is a vébét!

3.
3.
_Botika_
#1: Én is valami ilyesmire gondoltam. :D
1.
1.
randall13
Aszittem a korrupt stadionépítésekről lesz szó :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...