Óriási javítást kap a Sniper Elite 3 Xbox One-on

Link másolása
Gigantikus javítást kell majd letölteniük a Sniper Elite 3 Xbox One-os verziójához a játékosoknak. Már a megjelenés napján 10 GB-os patch érkezik a játék dobozos verziójához.

10 GB-os javítócsomagot kell majd letölteni a Sniper Elite dobozos verziójához a megjelenés napján. Az elképesztő méretű patch csak az Xbox One-verziót érinti, más platformokon nem kell ekkora adatmennyiségre számítani.

A Rebellion szerint azért van szükség a méretes javításra, hogy szinkronizálják a játék dobozos verzióját a digitális változattal. Az aranylemezre kerülés óta több hét telt el, és azóta több javítást is eszközöltek a játékon. Öröm az ürömben, hogy a játék telepítési mérete a javítás után 21 GB-ról 19-re csökken.

13.
13.
BrendOoN
Szerintem ezzel semmi gond sincsen. Nem azt mondom, hogy örülni kell neki de legalább nem úgy állnak hozzá, hogy kiadták, kész és ezzel már nem csinálnak semmit. Abban meg biztos vagyok, hogyha nem lenne ez a frissítés, akkor az lenne a gond.
12.
12.
biohazard rex
Szóval, ha valaki megveszi a játékot akkor nem is játszhat vele, amíg nem tölti le a 10gb-ot? Mégis mi a jó édes isten ez? lemaradt a fél játék a lemezről?
Noh de várjá' mert:
"más platformokon nem kell ekkora adatmennyiségre számítani."
Valóság: Sry nem lettünk kész a játékkal de a pénzed kell, úgyhogy itt a lemez, a játékot meg majd letöltheted netről...
és ha valaki éppen nincs net közelben? o.O
Rebellion pls
11.
11.
Cristiano
Remélem pc-re is lesz javítás majd :D
10.
10.
KeXxX
Az igen... Majdnem az egész játék! :D Pár száz mega elő-elő fordul de, hogy ennyi.. ja.. és plusz öröm, hogy 2GB-ot csökken a játék mérete. De ez akkor is +8GB.
9.
9.
Drazhar
#8: Nem fogok más zsebében turkálni, meg nem is az én közöm (és biztos vannak kivételek is) de legyünk őszinték: akinek van XOne-ja, valószínűleg nem egy wifivel használja, vagy egy 1megás nettel.
Manapság egyébként már annak örülök, hogy ha a megjelenés után egyáltalán támogatják a játékot, ha nem szólnak a hibáról simán boltba küldené a kiadó az említett 10GB patch nélkül is.

Na de ne egy Sniper Elite 3 alatt "vitatkozzunk" már ezen a problémán, jó ha itthon megveszik pár százan. Nem, hogy XO-ra.
8.
8.
K2 The Highest
#6: Nem visz el a mentő, nem is kell ennyire kiforgatni, amit mondok, de ha megveszek valamit, akkor elvárom, hogy legalább az első indítás zökkenőmentes legyen.
500MB még oké, de 10GB kissé sok, főleg, ha nincsen gyors neted. Engem nem érint, türelmes egyén vagyok, egyszerűen csak próbáltam rámutatni mire is gondolt a kolléga az első HSZ-ben.

7.
7.
DON GONDOCS
#4: Hát igen régen, najó nem olyan régen, Megvetted a játékot behelyezted a lemezt és játszol, pc-n telepítesz is és kész. Ha jött egy patch abban valamilyen bug javítás volt és még extra map vagy tárgyak volt a csomagban. Most megveszek egy játékot 20 perc patch letöltés+telepítés. Jó persze kell a frissítés, hogy ne legyen gond játék közben.
6.
6.
Drazhar
#4: Igen értjük mi, hogy ez valóban egy amatőr hiba a kiadótól, de ugyanakkor valljuk be, hogy ez a tipikus mai generáció "first world problem"-je, senkit nem fog elvinni a mentő, mert le kell tölteni egy patchet...
4.
4.
K2 The Highest
#3: Szerintem arra gondol, hogy milyen gáz, az, amikor megveszel egy játékot, beteszed a tálcára és nem játszhatsz, mert még le kell töltened 10GB-nyi anyagot, aztán még telepíteni is kell.
3.
3.
Dr. Zaius
#1: Mivel a megjelenés napján tölthető a patch, így nem fél játék...
2.
2.
#1: Attól még nem fél játék, mert letölthető a másik "fele" többletfizetés nélkül.
1.
1.
DON GONDOCS
Nem lehetett volna még eltolni 1 hónappal az XO megjelenést, így vettek egy fél játékot az XO tulajdonosok.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...