Sniper Elite 3 PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

Megérkezett a Sniper Elite Afrikában játszódó harmadik része, ezúttal már a next-gen konzolokra is.
Típus: Akció, FPS

Jöhet a Sniper Elite filmváltozata is

Habár stúdió még nem állt be mögé, és a színészgárda kapcsán sincsenek hírek, néhány filmes fejébe vette, hogy mozit készít a Sniper Elite-sorozat alapján. A főhős ezúttal is Karl Fairburne lesz.

Társasjátékos híreket mondunk

Habár csak ritkán foglalkozunk társasjátékokkal, a napokban több videojátékos vonatkozású hír is beesett a témában. Összeszedtük hát őket egy nagy cikkbe, csekkoljátok!

Dátumot kapott a Sniper Elite III switches változata

A Rebellion egy vadiúj előzetes mellett rántotta le a leplet a Nintendo Switchre érkező Sniper Elite III: Ultimate Edition megjelenési dátumáról. Poroljátok le a távcsövet - októberben Afrikába látogatunk!

Folytatást kap a Sniper Elite-sorozat

Nem elég, hogy pár napja lebukott a Sniper Elite V2 felújított kiadása, de most azt is bejelentette a sorozatot jegyző Rebellion, hogy összesen négy különböző Sniper Elite-játékon is dolgoznak.

Újabb tíz játékkal bővül a PlayStation Now kínálata

A PlayStation Now-előfizetők ismét kipróbálhatnak egy rakás játékot. Az újdonságok mellé pedig ezúttal jár egy jókora leárazás is, a szokásos előfizetési díjnak júniusban csupán a felét kell kicsengetnünk a megannyi játék eléréséhez.

Ingyen játszható a hétvégén a PC-s Sniper Elite 3

A Steam hétvégi akciójának keretén belül ezúttal a Sniper Elite 3 játszható ingyen hétfőig. Ez idő alatt a kampányt és a többjátékos módot is próbálgathatjuk, valamint kedvezményes áron vásárolható meg a játék.

Készül a Sniper Elite negyedik része?

Egy LinkedIn-profil tanúsága szerint készül a Sniper Elite negyedik része, és már a sorozatot fejlesztő Rebellion is megerősítette, hogy bejelentésre készül a közeljövőben.

Brit toplista: visszatért az élre a GTA V

Néhány hét pihenő után visszatért az élre a Grand Theft Auto ötödik része, a Dying Lightnak ezúttal csak a második helyre futotta. Az elmúlt hét új megjelenései nem sok vizet zavartak.

A héten érkezik a Sniper Elite 3: Ultimate Edition

Márciusban duplázhatnak a Sniper Elite-fanok, lévén a múlt héten került a boltokba a Zombie Army Trilogy, pénteken viszont a Sniper Elite 3: Ultimate Edition megjelenésének örülhetnek. Itt a launch trailer.

Márciusban jön a Sniper Elite 3: Ultimate Edition

A Rebellion még egy bőrt lehúz a legutóbbi Sniper Elite-ről, így tavasszal egy minden földi jóval megpakolt kiadással jelentkezik. A Sniper Elite 3: Ultimate Edition az összes eddig megjelent DLC-t tartalmazza.