Más lesz a Forza Horizon 2 Xbox 360-on

Link másolása
A Playground Games megerősítette, hogy más lesz a Forza Horizon 2 Xbox 360-as verziója az Xbox One-oshoz képest. Inkább érdemes két külön játékként tekinteni rájuk.

Playground Games kreatív igazgatója, Ralph Fulton elmondta a DigitalSpynak adott interjúban, hogy a Forza Horizon 2 más motort fog használni a két konzolon. Míg Xbox One-on a Forza 5 engine-je fogja hajtani a játékot, addig Xbox 360-on a játék előző része alatt dolgozó motor fog működni.


Emellett arra is kitért, hogy vannak dolgok, amiket csak a jelen generációs Xbox One-on tudtak megoldani, ilyen például a dinamikus időjárás és a Drivatar rendszer. Szerinte érdemes lesz inkább külön játékként gondolni az Xbox 360-as verzióra, mintsem átiratként.

A Forza Horizon 2 mindkét konzolra szeptember 20-án érkezik.

19.
19.
LAZLOW20
#4: Lehet hogy megtudnák oldani,csak akkor valószinü hogy a fejlesztöknek mégtöbb kompromisszumot kéne kötni.Nézd meg pl.a Forza 4-ben és a Forza Horizonban az autok kidolgozottságát,hogy már a szabad bejárható területnél mekkora kompromisszumokat kellet kötni.
15.
15.
shatterhand
#14
es most ezzel mire celoztal?
13.
13.
shatterhand
gta5-ben? Mar a gta3-ban is volt dinamikus idojaras.
12.
12.
dzsiádzsó
Csak új genen működik az időjárás :D lófütyit, hozzá se nyúlnak az elöző részhez, csak az új térkép lesz meg az autók :).... Mondjuk engem nem zavar, de azért a költséghatékonyság nem egyenlő az x1 isteni képességeivel, amit nem lehet x360-ra lehozni :D
9.
9.
byervin
Én örülök, hogy egyáltalán lesz. X360 forever
5.
5.
nosocsi
Hát igen, azért a dinamikus időjáráshoz kell a next gen. Nem véletlen nincs egy játék sem ami ezt használná. El kell fogadni srácok, hogy ha esőt, meg ködöt meg ilyeneket akartok azt csakis next genen élhetitek át.
4.
4.
kristof97
Remélem nem gond, hogy egyszerűen nem hiszem el, hogy nem lehet megoldani a dinamikus időjárást xbox 360-on. Ha az AC 4ben, a Far Cry 3ban, és a GTA5ben is sikerült összehozni, akkor pont itt ne lehessen megoldani, persze... Esetleg azt tudom elképzelni, hogy a motorba nem építették bele ezt a módot.
3.
3.
ArrowCross
Erre lehetett számítani.
1.
1.
DON GONDOCS
Legalább lesz x360 is forza ha megkötésekkel is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...