Forza Horizon 2 X360, XBOXONE

Készül a Forza Horizon folytatása!

Hamarabb jön a Forza Horizon 5, mint gondolnánk?

Hiába villantották meg korábban a Forza Motorsport legújabb részét, egy általában megbízható információkkal rendelkező ipariági bennfentes szerint könnyen beelőzheti a Forza Horizon 5 megjelenése a szimulátor premierjét.

Búcsúzik a Forza Horizon 2

Érdemes hozzáadni a könyvtáratokhoz a Forza Horizon 2-t az augusztusi Games with Gold akció keretein belül, majd sietősen összegereblyézni a szimpatikus DLC-ket hozzá, szeptember végén ugyanis leveszik az Xbox Store-ból a játékot.

Befutott a Games with Gold augusztusi kínálata

Amilyen szegényes volt a júliusi felhozatal, olyannyira ütős az augusztusi Games with Gold kínálata. Xbox One-on a Forza Horizon 2-t és a For Honort zsákolhatjuk be, de az Xbox 360-asok sem csalódnak a Dead Space 3-ban.

Már egymilliárd dollárt hozott a Forza-sorozat

Hosszú utat tett meg a Forza-széria, a Turn 10 Studios bejelentette, hogy eddig egymilliárd dollárt hozott a konyhára a frencsájz. A Forza Horizon 3 is átlépte a 2,5 millió eladott példányt, és ezzel a generáció legkelendőbb versenyjátéka lett.

Terjeszkedik a Forza Horizon-csapat

A Forza Horizon 3 sikere után megnyitották a második stúdiójukat, és az a céljuk, hogy megduplázzák a létszámukat. Még fontosabb hír, hogy már bele is vágtak egy vadonatúj projektbe, ez azonban nem versenyjáték lesz.

E3 2016: PC-re is jön a Forza Horizon 3?

Alig három óra múlva kezdetét veszi az idei E3-as Microsoft-konferencia, ahol szinte biztosra vehető, hogy bemutatják a Forza Horizon-sorozat harmadik felvonását. Ezzel kapcsolatban érkezett pár érdekes pletyka most.

Hamarosan indul a Forza Racing Championship

A Microsoft és a Turn 10 megerősítette, hogy hamarosan kezdetét veszi a bárki számára kipróbálható Forza Racing Championship. A bajnokság további részleteiről később kapunk majd tájékoztatást.

Ismét Lamborghinivel jön az új Forza Horizon?

A Microsoft az idei E3-on mutatja be a Forza-sorozat következő felvonását, ami jó eséllyel a könnyedebb hangvételű Forza Horizon új része lesz. A játék már most kapott egy teaser trailert, amiben a Lamborghini Centenario kapta a főszerepet.

A Forza 6 és a Gears of War 4 is jön PC-re?

Masszív pletyka esett be késő délutánra. A WPDang illetékesei szerint a Quantum Break PC-s verziója csak a kezdet, a Microsoft további Xbox One-os címeket hoz el Windows 10-re. Köztük a Forza Motorsport 6-ot és a Gears of War 4-et.

Forza Horizon 2 - csapj le a két ingyen Porsche-ra!

A múlt hónapban már érkezett egy Porsche-témájú Forza Horizon 2-kiegészítés. A Microsoft most ezt bővíti tovább, mégpedig két újabb, ezúttal ingyenes autóval. Az akció egészen péntekig tart.