A The Last Guardian veteránjai új stúdióban

  • Írta: Arell
  • 2014. június 24.
  • Hír
Link másolása
A nagymúltú tagokkal büszkélkedő Friend & Foe újonnan alakult indie gárdája rögtön két új címmel indít. A Vane és a Dangerous Men két merőben eltérő játék lesz, de reméljük, a nagy nevek garanciát jelentenek a minőségre.

Az Ivan Dahlberg, Rasmus Deguchi, Rui Guerreiro, Thomas Lilja és Victor Santaquiteria alkotta ötfős csapat Tokióban verte le a sátrát, de összetételét tekintve teljes egészében európai. Guerreiro már a The Last Guardian ötletének megszületése pillanatában ott volt a játékfejlesztők között, míg Deguchi ugyancsak három évig tagja volt az eredeti gárdának. A Friend & Foe kollektíva munkatapasztalata emellett olyan híres frencsájzok termékeihez is kötődik, mint a Battlefield 3, a Bionic Commando és a Killzone.


A stúdió jelenleg egyszerre két új játékon is dolgozik, melyek a Dangerous Men és Vane címeken futnak. A csapat weboldalának leírása szerint a Dangerous Men egy arcade játék lesz, mely a 80-as évek zsaru filmjeinek érzését kívánja feleleveníteni városszerte felvillanó robbanásaival és akciófilmbe illő üldözéseivel. A Vane ezzel szemben egy rejtélyes, ismeretlen sziget felfedezésén alapuló egyjátékos kaland lesz. Egyelőre egyik cím kiadásának dátuma sem ismert.


A Team Ico veteránjaival dolgozó Friend & Foe végletekig eltökélt a független fejlesztés kínálta lehetőségek mellett. Gyors, önfenntartó működést és kisiklatásmentes címeket ígérve.

Külön köszönet a hírért kopic nevű felhasználónknak!

2.
2.
Chrysh
Jól van, jól van, de mi van a Last Guradiannal mi a helyzet? :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...