Vane PS4

Egy gyermek furcsa képességével egy különös, veszélyes helyen ragad. A Vane egy nyílt világú kaland, mely rejtélyeken és felfedezésen keresztül igyekszik elnyerni a kegyeinket.
1562776200

Még ebben a hónapban PC-re költözik a Vane

Egy ideje már tudjuk, az eredetileg PlayStation 4-en napvilágot látott Vane PC-n is tiszteletét teszi, most viszont megkaptuk a napra pontos megjelenési dátumot hozzá. Egy új trailert is tudunk mutatni.
1555329600

PC-re költözik a Vane

Újabb PlayStation 4-exkluzív játék érkezik PC-re ezúttal a Vane formájában. A Journey stílusát megidéző játékban egy magányos gyermek és egy szabadon szárnyaló holló testét öltve fedezhetünk fel egy kihalt világot.
1549810920

Vane teszt

A Vane-ben egy halott világ titkait fedezhetjük fel egy magányos gyermek, vagy egy szabadon szárnyaló holló testét öltve. A Friend & Foe játéka ígéretesen indít, de a technikai problémái miatt hamar szörnyű csalódást okoz.
1547582040

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten intenzívebben adagolják majd a játékaikat a tisztelt kiadók és fejlesztők, majd' minden platformon találunk ígéretes megjelenéseket. Lássuk, mivel játszunk a következő napokban!
1544374800

Megjelenési dátumot kapott a Vane

És ennek örömére még egy újabb előzetest is! Kétévnyi csöndet megtörve végre kiderült, hogy alig több mint egy hónap múlva hivatalosan is elérhető lesz a művészi PlayStation 4-exkluzív játék.
1512993635

PSX 2017: Csokorba gyűjtve a játékmenet-videók

A hétvégén tartott PlayStation Experience-en ugyan a Sony megjelenés előtt álló nagyágyúi nem sokat mutattak magukból, de a kisebb címek rendre kaptak játékmenet-bemutatókat.
1480957237

Egy ismeretlen sziget vár rád a Vane-ben

Két és fél évvel a bejelentés után végre előkerült a The Last Guardian veteránjainak játéka, a Vane. A játékban egy ismeretlen, sivatagos szigetet fedezhetünk fel jóleső melankólia mellett. Még egy művészi játék.
1411734600

Itt vannak az első képkockák a Vane-ből

A Vane-ről még mindig nagyon keveset tudunk, de a minap legalább befutott róla az első teaser videó. Oké, túl sok részletet ez sem árul el, de legalább hangulat terén ízelítőt ad abból, min dolgozik a Team ICO néhány veteránja.
1403611200

A The Last Guardian veteránjai új stúdióban

A nagymúltú tagokkal büszkélkedő Friend & Foe újonnan alakult indie gárdája rögtön két új címmel indít. A Vane és a Dangerous Men két merőben eltérő játék lesz, de reméljük, a nagy nevek garanciát jelentenek a minőségre.