Killing Floor 2 - Párizsból szeretettel

  • Írta: zoenn
  • 2014. június 26.
  • Videó
Link másolása
A Tripwire Interactive ezúttal egy új trailerrel kedveskedett, amely öt zombitípust mutat be nekünk részletesen. A bizalmas információk egyenesen a játékban szereplő gonosz megavállalattól, a Horzine Biotechtől származnak.

Az alábbi felvétel a Horzine Biotech biztonsági erőinek készült, hogy a derék rendfenntartók könnyedén meg tudják különböztetni a zombikat. A videó öt lényre tér ki: a Clotra, a Slasherre, a Crawlerre, a Cystre és a Fleshpoundra. Bizalmas információról van szó, amely semmilyen körülmények között nem szivároghat ki.

A zedek a föld alól törtek a felszínre, ők felelnek Párizs utcáinak pusztulásáért.

A Killing Floor 2 PC-re és SteamOS-re készül.

7.
7.
selejtes
#6: Igen és pont ezek miatt volt különleges az atmoszféra, ha erre ránézek akkor mondhatnám akár, hogy left4deadből van, annyira sablonos.
6.
6.
DzsungelCsirke
#5: Az első rész egy rettentő ronda játék volt ami agyon volt effektelve, hogy mindezt leplezze. Az egész mod szagú volt, egy teljes értékű folytatást nem lehet így kiadni.

Amúgy szerintem épp, hogy ijesztőbbek a szörnyek most, hogy jobban ki vannak dolgozva. Meg ez így is csak egy szörnymustra volt. A játék nyilván más lesz, de itt épp az a lényeg hogy lásd, hogy néznek ki az ellenfelek.
5.
5.
selejtes
Túl tiszta a grafika, semmi zaj nincs benne, szarok a fények, színek. Semmi nem jön át az első részből, ez így nem hozza azt a hangulatot első ránézésre.remélem nem marad így, mert az 1 darkos hangulata szerintem kiemelkedő a zombis gamék közt amit jó lenne ha megtartanának.
4.
4.
Matt8888
Tök zsír ,legalább megint ad kedvet ,hogy játsszak ez elsővel :D
3.
3.
pjoco
#2: 2 Crossbow a fejbe és halál. :D Imádtuk. Ezt is imádni fogjuk.
2.
2.
Riven
Fleshpoundot de útáltam az 1. részbe
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...