Killing Floor 2 PC

Még betegebb folytatással rukkolt elő a Tripwire.
Típus: Akció, coop, FPS, Horror, Zombis

Három játékot kínál ingyen a héten az Epic

A múlt heti kavarodás után szerencsére ezúttal minden a tervek szerint ment, és a beharangozott játékokat adhatjuk hozzá ingyenesen az Epic Games Store-os játékkollekciónkhoz.

Steampunk újdonságokat kap a Killing Floor 2

A Tripwire Interactive továbbra sem hagyja magára a zombis alkotást, a mai napon megérkezett a Back & Kickin’ Brass ingyenes tartalmi frissítése új játékmóddal, új fegyverekkel és régi ismerősökkel.

Érkezik a Killing Floor: Double Feature

Idén ünnepli tizedik születésnapját a Killing Floor-sorozat, aminek alkalmából a Tripwire Interactive úgy döntött, hogy kidob egy gyűjteményes csomagot, a Killing Floor: Double Feature-t. Az egyetlen szépséghiba, hogy PlayStation-exkluzív.

E3 2018: Ezek futottak még a PC Gaming Shown

A nagyobb bejelentéseket már külön kiemeltük, de maradt még néhány gyöngyszem a PC Gaming Showról, amire érdemes lesz odafigyelni. Rebootolják a Star Controlt, új tartalmakkal bővül a Hunt: Showdown és itt az Ooblets triailer is.

Killing Floor 2 - végtelen hullámban jönnek a zedek

Megérkezett az idei év első frissítése a Killing Floor 2-höz. Az ingyenes update eléggé masszív, a legfontosabb adalék az új Endless mód, amelyben már végtelen hullámban támadnak csapatunkra a zombik.

Három játék is ingyen játszható a héten

Közeledik karácsony, így több kiadó is ingyenes próbahetet biztosít számunkra. A héten az Injustice 2-t, a H1Z1-et és a Killing Floor 2-t nyúzhatjuk kötöttségek nélkül, ráadásul jelentős kedvezménnyel juthatunk hozzá mindhárom címhez.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Bőven jutott játékból a nyár utolsó napjaira, majd' minden platformon landol valamilyen finomság. Ha már unod az űrlényeket vagy a zombikat, csatlakozz Mario csapatához, és vadásszatok vérnyulakra!

Killing Floor 2 - Xbox One X-en is 1080p-ben fut

Hamarosan Xbox One-ra is megjelenik a Killing Floor 2, melynek Xbox One X-es változatáról meséltek nemrég a fejlesztők. A játék szebb lesz és jobban is fog futni, de nem lesz natív 4K-s felbontás.

Xbox One-ra is megjelenik a Killing Floor 2

A Tripwire kooperatív zombis lövöldéje a Microsoft konzolján is tiszteletét teszi augusztus végén. A srácok felkészülnek az Xbox One X novemberi premierjére is, így némileg szebb grafikának örülhetünk majd.

E3 2017: Itt nézd vissza a PC Gaming Showt!

Harmadik éve rendezik meg a PC Gaming Showt az E3 apropóján, és noha az elmúlt két évben felejtős előadásokat kaptunk, reméljük, hogy idén izgalmas műsorral jelentkeznek a szervezők. Az eseményt élőben követheted nálunk.