Napi WTF: Bemutatkozik a Rock Simulator 2014

  • Írta: zoenn
  • 2014. június 26.
  • Bejelentés
Link másolása
Hosszú ideig egyetlen játék hiányzott a piacról: egy igazi sziklaszimulátor! A Rock Simulator 2014 minden kő- és sziklarajongó álma, tényleg létezik, már elstartolt a Steam Greenlighton. Itt kezdődik a valódi innováció!

Az elmúlt években számos szimulátor látott már napvilágot: volt itt Truck Simulator, Surgeon Simulator, Farming Simulator és Goat Simulator is, ám végre lehetőséged lesz arra, hogy elmerülj egy rendkívül innovatív sziklaszimulátorban is.

A fejlesztő Strange Panther Games szerint szép sziklákat nézegethetünk bárhol a világon, gyönyörű kézzel rajzolt környezetben: füves síkságokon, burjánzó erdőkben, mindezt fülbemászó dubstep zenére. A projekt nemrégiben startolt el a Steam Greenlighton, ha a rajongók ráharapnak, akkor tényleg lehet belőle valami.

A kőzetrajongók számára jobb alternatívát nem tudunk mutatni, a Rock Simulator 2014 egy single player, PC-exkluzív játék lesz. A csapat jelenleg 3D-modellezőket keres, terveik mellett végig kitartanak, s a játék már a 9. helyen van a Greenlight népszerűségi listáján.

Emeljük a tétet: egy sziklasimogató szimulátorhoz mit szóltok?

59.
59.
Hoshigaki Kisame
#57 Jaaaaaa,én azt hittem őmaga az avatárja o_O
Igen,ennyire nem szeretem a focitXD
58.
58.
sloth
A sztorija jónak hangzik!! *-*
57.
57.
selejtes
#54: Csak rákerestem a névre, kizárt, hogy azt a nyomiságot nézzem, én is imádom az animeket de a komolyabb alkotásokat, nem az ilyen gyerekes szarokat.Gondoltam észre veszed magad, nem a cristiano gyereket akarom védeni, de ő meg valszeg foci buzi, így focis képet tesz ki. Más érdeklődési kőr, de ugyanúgy lehet szeretni akkor mi a baj ezzel? ő se szól rád, hogy ki az a piros fejű az avatarodon.

55.
55.
somusz
#41: Már kis kavics koromban nagyot álmodtam, minden vágyam az volt, hogy felnőtt koromra hatalmas hegység legyek, a legnagyobb széles-e világon. Nagyapám, a bérc sokat gúnyolt emiatt, mondta: kavicskám, ki ilyen kicsi és szögletes, abból nem lesz hegység, legfeljebb sóder. De nem hallgattam rá, nem törődtem senkivel. A nagyokkal játszottam, mert én is nagy akartam lenni. Így esett, hogy beálltam egy kőlavinába. Szikla apám és orom anyám oly büszkék voltak rám, amikor először estem egy ember fejére. De tragédia lapult eme örömteli pillanatokban. Egy gyerekcsoport rám lelt és kőfoci áldozatává váltam, majd mikor meguntak, egy gyilkos tekintetű apa a fiának velem mutatta be, milyen kővel kacsázni a vízen. Így szakadtam el szüleimtől, süllyedtem el szégyenemben és félelmemben egy tóban.

Éveket, évtizedeket, talán évszázadokat töltöttem el ott, magányosan sodródva az élet áramában, mígnem partra vetett a sors. Addigra magam is nagyon megváltoztam, tisztára csiszolódott testem és lelkem. Tudtam, rosszabb már nem lehet megkövült életem. Tévedtem.

Újra jött a csapás, megint emberek formájában. Felkaptak és zacskóztak, több sorstársammal együtt. Rabok voltunk, nem szabadulhattunk, sorsunk megpecsételődött. Nem tudom, meddig voltunk a zacskóban összezsúfolódva, mint marhák a vagonban, de egyszer csak kikaptak és már süllyedtem is az akvárium mélyére. Ott pihenek ma is, nézek ki búsan az átlátszó falon, túl a szobán, túl az ablakon, a távoli bércek felé vágyakozva, én, a kavics, ki egyszer arról álmodott, hogy felnő és hegység lesz belőle.
54.
54.
Hoshigaki Kisame
Bocs,hogy animefan vagyok,elnézést,hogy szeretem az animéket és mangákat.
Amúgy ha Kisame-t ismered akk te is láttál vmennyit ebből az "óvodásoknak készült narutobol." Amúgy neked asszed jpbb a neved? Amúgy izlések és pofonok.
53.
53.
selejtes
#52: És az óvodásoknak készített narutoból az egyik karakter neve a neved, ez igazán elismerésre méltó tényleg, de nekem mindegy, nem rám tartozik, hogy ki mit választ.
52.
52.
selejtes
#37: Nem flame, de a te hellsinges avatarod miben jobb? Az elvet nem értem, mert a tied se túl eredeti.
51.
51.
kopic
#37: nyesto6 ?
nekem tegnap egy üzenetet küldött ezzel a szöveggel:
"ne bántsd Christianot!"

.....
49.
49.
Simonus18
Én még hozzáadtam volna egy Timelinet ahogy végig vezeti hogy "1. év .... 20. év ....100000. év" persze real time-osan, mert úgy az igazi...
47.
47.
selejtes
Vajon milyen lehet olyan sekélyesnek lenni, hogy még a semmin is röhögni tudj?
Ha kíváncsi vagy rá ne engem kérdezz.
45.
45.
selejtes
Lehettek volna némileg kreatívabbak, valaki írja már meg mikor kell röhögni mert valahogy nem jön át a poén. Ha ha, kőszimulátor+fos zene. Legalább lenne x y tengely ne adj isten 3d-s hangmanipuláció, meg hagyjuk már ezt a nyomorult dubstepet.Már vagy 18 éve létezik csak nem kapott teret annak idején a dnb mellett, most meg a csapból is ez folyik, ráadásul elpoposított elemekkel.
Az ötlet nem lenne rossz pedig.
42.
42.
Grabowsky30+
Nagyon nehezen tudnám elhinni, hogy ez komoly! De a mégis collectorban veszem meg és többször is végig fogom játszani! :D
41.
41.
Yanez
Amikor elolvastam a címét, abban reménykedtem, hogy valami olyasmi játék, amiben köveket nevelhetsz. Idővel szintet lépsz, mondjuk kavicsból kővé, majd sziklává növöd ki magad, végül egy nagy hegy lesz belőled. Dlc-nek jöhetnének több ezer éves kőzetek. Gondolom ezekből egyik sem esélyes, úgyhogy kő kövön nem marad. :(

A kő szinkronhangját akár Sharon Stone is elvégezhette volna. Mert gondolom, ha egy kő beszélni tudna, sok mindent mondana. És vajon lenne humorérzéke? Kő egy ilyen!
40.
40.
Bred
eSport gyanús játék van benne lehetőség.
39.
39.
Teuton
#21: Ön, uram, nyert egy darab internetet!
38.
38.
Hoshigaki Kisame
Mennyi sz*rság lát napvilágot mostanában.
37.
37.
Hoshigaki Kisame
#18 Nem mondod hogy neked a Christiano a profilképed? Nekem mindegy nem rám tartozik,hogy kinek mi a profilképe.
Helyesen írni azt nem tud,de játszani azt tud,hmmm...érdekes.
36.
36.
Extol
Micsoda hírérték :)
35.
35.
ptmilan
Hamarosan filmadaptációt is kap! Szerintem Dwayne "The Rock" Johnson lenne a tökéletes főszereplő. :)
33.
33.
Juha
"Let's Rock!" :)

Amúgy mit várunk, kicsiny szeretett országunkban is árultak vaterán hógolyót, ha jól tévedek nyár közepén több 10k-ért el is kelt :-)

Komolyan mondom, itt egy-két kommentelönek semmi humorérzéke nincs, vagy lehet a szülök csak a Sas-kabarèt engedték nekik...
32.
32.
XStormsniperX
Na ez alá rakj titánt Won! "Wehehehehe!!!" ;)
31.
31.
Adamknight
Ha legalább az egyes ásványok felépítését/szerkezetét mutatná meg belülről azt mondom, hogy tanulási célokra még érne is valamit, de így...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...